Новини Технології 29.04.2024 о 12:04 comment views icon
Стаття з  

Українські школярі перемогли на міжнародному ШІ-хакатоні зі застосунком для вивчення жестової мови

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/647dc38d9e7db-bpfull-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/647dc38d9e7db-bpfull-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/647dc38d9e7db-bpfull-1-96x96.jpg

Ігор Шелудченко

Автор новин

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Команда з ліцею КПІ PL of KPI Igor Sikorsky перемогла на міжнародному хакатоні зі штучного інтелекту для підлітків — вони розробили застосунок, який допомагає вивчати жестову мову.

Про це  розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Він зазначає, що школярі всього за два дні створити прототип застосунку ConnectAbility.

ConnectAbility — це застосунок на основі штучного інтелекту, що навчає жестовій мові дітей із порушенням слуху. Він також може виконувати роль «голосового перекладача» завдяки вмінню розпізнавати й озвучувати жести.

У фінал відібрали лише 5 команд з понад 40. Українські школярі змагалися з командами з Британії, Туреччини, Казахстану й Таїланду.

Спочатку командаPL of KPI Igor Sikorsky перемогла на українському етапі міжнародного хакатону Teens in AI.

Перед конкурсом учасники протягом місяця відвідували тематичні воркшопи та лекції, під час яких дізналися про особливості роботи ШІ-систем, а також розвинули практичні навички, потрібні для реалізації власних ідей.

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: