Новини Технології 31.05.2022 о 18:15 comment views icon

UNIT.City відновив роботу — як працює інноваційний парк в умовах війни?

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

У Києві відновив свою роботу UNIT.City — технологічний парк відкрив свою інфраструктуру для резидентів та гостей, а також розповів про нову модель роботи в умовах війни.

Від першого дня російського вторгнення, UNIT.City не припиняв своєї роботи, та працював в обмеженому форматі, орієнтуючись на потреби спільноти. Зокрема, в цей період було введено опцію free rent, що дозволяє компаніям-резидентам сплачувати орендну ставку виходячи з власних можливостей. Вона діє і зараз. Повідомляється, що після трьох місяців війни жоден резидент не покинув інноваційний парк.

З 30 травня вже доступні: усі п’ять бізнес-кампусів, коворкінг, лабораторія швидкого прототипування, конференц-зали та майданчики для проведення заходів. Також поступово буде відновлено освітні програми та акселератори для підтримки українських стартапів.

В UNIT.City повідомили, що до кінця війни ключовим пріоритетом є безпека. Уся територія парку посилено охороняється, бомбосховища обладнані усім необхідним для тривалого перебування резидентів.

“Сьогодні UNIT.City, мабуть, найбезпечніше місце для ведення бізнесу в Києві — зазначає Кирило Бондар, партнер та СFO UNIT.City. — Чим більше людей зараз повернуться до роботи, тим швидше відновиться економіка нашої країни. А це — найголовніша задача українського бізнесу в теперішніх умовах”

Адміністрація UNIT.City

UNIT.City у форматі «питання-відповідь» детально розповів про зміни та умови роботи.

Онлайн-курс "PR Basis" від Skvot.
Дізнайся нюанси різних сфер і обрери свою.Як результат — матимеш стратегію бренду у своєму портфоліо та зможеш стартувати в піарі. Інсайтами ділиться лекторка, яка має 9+ років досвіду.
Детальніше про курс

Як працюватиме UNIT.City?

Територію інноваційного парку повністю відкрито для діючих та потенційних резидентів. Гості можуть користуватися послугами коворкінгу, а для резидентів UNIT.Kharkiv та Lviv.Tech.City, коворкінг в Києві буде безплатним. З загальної інфраструктури вже доступні UNIT.Cafe та точки швидкого харчування. Надалі буде також відновлено роботу ресторану, вуличні кафе та спортивний хаб.

Графік роботи та доступ до території в умовах воєнного стану буде забезпечено з 8-00 ранку до 20-00 вечора щодня без вихідних. 

Як буде забезпечено безпеку людей на території парку?

Задля безпеки резидентів та відвідувачів, в UNIT.City організовано два сучасних бомбосховища загальною місткістю близько 1000 людино-місць. Вони облаштовані всім необхідним для роботи в умовах тривалої повітряної тривоги. Зокрема запасами питної води, робочими місцями, інтернетом та мультимедійними системами. 

Онлайн-курс "PR Basis" від Skvot.
Дізнайся нюанси різних сфер і обрери свою.Як результат — матимеш стратегію бренду у своєму портфоліо та зможеш стартувати в піарі. Інсайтами ділиться лекторка, яка має 9+ років досвіду.
Детальніше про курс

Також введено посилений пропускний режим, впроваджено підвищений рівень охорони та патрулювання території службою безпеки парку.

Як буде забезпечено роботу івент-майданчиків?

Конференц-зали працюватимуть як завжди, з обов’язковим дотриманням усіх правил безпеки та норм законодавства. Наприклад, під час повітряної тривоги гості обов’язково спускатимуться у бомбосховище, де, за бажанням організаторів, захід може бути продовжено, завдяки мультимедійному обладнанню, встановленому там.

Чи будуть відновлені освітні програми?

Незабаром планується відновити безплатні акселераторні програми для стартапів. Команда проєкту активно взаємодіє з міжнародними партнерами, аби стартапи з України мали змогу долучитись до освітніх та інвестиційних програм Європи, Азії та США.

Скільки резидентів вже повернулось або планує повернутись до роботи?

З 30 травня до роботи повернулось близько 200 працівників. Згідно з попередніми заявками, найближчими днями очікується ще 400, а загалом до кінця червня, адміністрація сподівається на повернення до парку більшої частини усіх компаній.

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: