Новини Ігри 25.05.2024 о 20:28 comment views icon

В Steam вийшов рімейк Wizardry — гри 1981 року, першої у світі командної RPG

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

В Steam вийшов рімейк Wizardry — гри  1981 року, першої у світі командної RPG

Розділ Ігри виходить за підтримки?

Після кількох місяців раннього доступу у Steam вийшов 3D-рімейк Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord, класичної RPG 1981 року від Sir-Tech Software. Розроблений Digital Eclipse, цей проєкт переносить культову рольову гру у сучасну графіку, зберігаючи основні елементи геймплея.

Оригінальна гра з поглядом від першої особи мала командний режим до шести персонажів різних класів, таких як бійці, маги, клірики та злодії. У грі були покроковий бій та розвиток персонажа. Гравці переміщалися в складних багаторівневих підземеллях, наповнених монстрами, пастками та скарбами. Відома своєю стратегічною глибиною та складним геймплеєм, Wizardry суттєво вплинула на жанр RPG.

Рімейк вийшов через 43 роки, він заснований на оригінальному коді та забезпечує близький до оригінального досвід гравців. Окрім оновлення графіки вдосконалені також механіки. Попри відому складність гри, рімейк Wizardry має деякі покращення та зручності. У своїй «прихильності до точності» розробник та видавець Digital Eclipse навіть вбудував опцію переходу на оригінальний інтерфейс Apple II.

«Якщо ви тільки відкриваєте для себе легендарну франшизу, Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord стане ідеальною точкою початку для нових гравців. Ветеранам серії сподобається чудова нова графіка та звук, а також спрощений інтерфейс», — йдеться в описі у Steam

Перспектива від першої особи та покрокова партійна, бойова система Wizardry стали основними елементами багатьох рольових ігор, як і зосередженість на створенні та розвитку персонажів та складне і глибоке дослідження ігрового світу. Гра надихнула безліч сиквелів та портів, повпливала, зокрема, на Final Fantasy та Dragon Quest. Завдяки оновленню гра збережеться для сучасних гравців та нового апаратного забезпечення.

Практичний інтенсивний курс з дизайну - Design Booster від Powercode academy.
Навчіться дизайну з нуля за 3 місяці і заробляйте перші $1000, навіть якщо ви не маєте креативного мислення, смаку або вміння малювати. Отримайте практичні навички, необхідні для успішної кар'єри в дизайні.
Зарееструватися

Super Mario 64 пройшли без натискання кнопки A для стрибків — це вважалося абсолютно неможливим

Джерело: GamesRadar, GameRant

Розділ Ігри виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: