Новини Новини 29.08.2022 о 13:38 comment views icon

Відповідальний за програмне забезпечення для віртуальної реальності Horizon Worlds Вівек Шарма залишає Meta

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Віце-президент програмного забезпечення віртуальної реальності для соціальних мереж Horizon Worlds компанії Meta Вівек Шарма залишає компанію, повідомив у п’ятницю її представник.

Horizon Worlds

Шарма працював у материнській компанії Facebook Meta протягом останніх шести років, обіймаючи високі посади, а від нещодавна – у її бізнес-підрозділі, що пов’язаний з метавсесвітом.

Horizon Worlds

Як віце-президент Horizon Шарма очолював різні проекти віртуальної реальності, такі як соціальна мережа Horizon Worlds, що схожа на онлайн-гру, адаптовану для віртуальної реальності. Інші продукти Horizon включають додаток Horizon Workrooms для спільної роботи на основі віртуальної реальності та додаток Horizon Venues для прямих трансляцій, який цього літа було перенесено в основний додаток Worlds.

«Завдяки його керівництву група продуктів Horizon створила сильну команду з амбітним баченням, і це тільки початок», – йдеться у заяві представника Meta. «Мета продовжує залишатися джерелом формування великих лідерів, і ми раді будемо побачити, чого Вівек досягне у майбутньому».

Horizon Worlds

Представник компанії додав, що команда Horizon тепер безпосередньо підпорядковуватиметься Вішалу Шаху, віце-президенту Meta з Metaverse.

Онлайн-курс Бізнес-аналіз. Basic Level від Ithillel.
В ході курсу студенти навчаться техніці збору і аналізу вимог, документуванню та управлінню документацією, управлінню ризиками та змінами, а також навчаться моделювати процеси і прототипуванню.
Приєднатися

Генеральний директор Meta Марк Цукерберг заявив у недавньому випуску подкасту Джо Рогана, що його компанія представить нову гарнітуру VR у жовтні, коли Meta зазвичай проводить конференцію Connect VR.

Марк Цукерберг підтвердив вихід нової гарнітури VR Meta у жовтні

Джерело: CNBC


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: