Новини Технології 26.08.2022 о 17:59 comment views icon

Марк Цукерберг підтвердив вихід нової гарнітури VR Meta у жовтні

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Генеральний директор Meta Марк Цукерберг підтвердив, що наступна гарнітура віртуальної реальності Meta з’явиться у жовтні. Цукерберг розповів про це на подкасті Джо Рогана у Spotify. Пристрій під кодовою назвою Project Cambria, швидше за все, буде запущено під час щорічного заходу компанії Connect.

Марк Цукерберг

«У наступного пристрою, який вийде в жовтні, є кілька важливих функцій», – сказав Цукерберг, обговорюючи віртуальну реальність на початку подкасту. Він описав нові соціальні опції, що будуть доступні завдяки відстеженню погляду та обличчя.

«Буде можливий свого роду візуальний контакт у віртуальній реальності», — сказав Цукерберг. «Обличча відстежується таким чином, щоб ваш аватар не був нерухомим. Якщо ви посміхаєтеся, хмуритесь, сердитесь, або ваше обличчя приймає будь-який інший вираз, це буде транслюватися в режимі реального часу на ваш аватар».

Ці слова узгоджуються з тим, що було раніше відомо про Project Cambria. За попередньою інформацією, гарнітура матиме дисплей з високою роздільною здатністю, внутрішні датчики для відстеження погляду та занурювати носія у складну наскрізну доповнену реальність. Як повідомив Bloomberg минулого місяця, код, що просочився у мережу, передбачає назву пристрою Meta Quest Pro.

Курс English For IT: Communication від Enlgish4IT.
Почни легко працювати та спілкуватися з мультикультурними командами та міжнародними клієнтами. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Інформація про курс

Передбачається, що Cambria співіснуватиме з більш дешевою Meta Quest. За чутками, Meta вже планує наступне покоління обох гарнітур. Також у розробці знаходиться лінійка очок доповненої реальності Meta.

Передбачається, що Cambria буде значно дорожчою, ніж існуючий Meta Quest. Раніше Meta заявляла, що пристрій буде випущено протягом цього року.

Источник: The Verge

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: