Новини Софт 08.02.2024 о 08:51 comment views icon

X/Twitter очолив топ завантажень App Store на тлі витоку інтимного відео Дрейка

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

X/Twitter очолив топ завантажень App Store на тлі витоку інтимного відео Дрейка

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Вдруге за два тижні соцмережа намагається впоратися із поширенням оголених зображень знаменитостей: X тимчасово заблокував у пошуку запит Тейлор Свіфт, після публікації згенерованих ШІ порнозображень співачки, а нині у центр скандалу потрапило інтимне відео Дрейка, на якому репер самозадовольняється.

Хештег «drakevideo» у середу став найпопулярнішим серед користувачів США, однак навряд витоки чимось зашкодили соцмережі Маска — навпаки в цей час X очолив рейтинг завантажень в App Store (ще кілька місяців тому застосунок посідав аж 60-те місце).

«Якби я мав долар щоразу, коли ЗМІ повідомляли, що одна з моїх компаній помре, мені б ніколи не потрібно було збирати гроші!», — написав Ілон Маск у нещодавньому дописі.

Видання The Verge прямо пов’язує лідерські позиції X в App Store з витоком інтимного відео Дрейка. За словами речника соцмережі Джо Бенарроха, компанія «активно стежить за ситуацією», аби видаляти подібні дописи — однак ще вчора журналісти відшукали в X принаймні сім публікацій із відео, а деякі зібрали мільйони переглядів.

Маск скоротив команди, відповідальні за модерацію контенту, невдовзі після придбання Twitter, однак на тлі підвищення кількості суперечливих дописів у соцмережі нещодавно анонсував запуск центру «протидії шкідливому контенту» і шукає 100 нових модераторів.

Онлайн-курс "Лідогенерація у B2B" від Laba.
Де шукати нових клієнтів, щоб збільшити дохід компанії та які інструменти лідогенерації застосовувати? Розбираємо покроково та комплексно.
Дізнатись більше про курс

Тим часом сайт TechCrunch пише, що сплеск завантажень для X міг спричинити анонс нового інтерв’ю проросійського ексведучого Fox News Такера Карлсона, який раптово вирішив полетіти до москви й взяти інтерв’ю у путіна. За даними The Wall Street Journal, воно має вийти вже сьогодні, і навряд Маск завадить його публікації на X.

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: