Новини Софт 23.05.2022 о 15:31 comment views icon

YouTube видалив 70 тис. відео, що заперечують чи виправдовують війну в Україні. Заблоковано 9 тис. каналів, зокрема й соловйова

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg

Тетяна Нечет

Автор новин

З початку нападу росії на Україну YouTube видалив понад 70 тисяч відео, пов’язаних з військовими діями. Як повідомив The Guardian, багато роликів прибрали через порушення політики щодо великих насильницьких подій, яка забороняє творцям контенту заперечувати чи спрощувати такі події як вторгнення. YouTube під час перевірки також заблокував близько 9 тисяч каналів, включаючи один, пов’язаний із прокремлівським журналістом володимиром соловйовим. Деякі видалені з YouTube відеоролики називали напад росії на Україну «визвольною місією».

«У нас є політика щодо великих насильницьких подій, і це відноситься до таких речей, як заперечення великих насильницьких подій: від Голокосту до Сенді ХукYouTube видалив 70 тис. відео, що заперечують чи виправдовують війну в Україні. Заблоковано 9 тис. каналів, зокрема й соловйоваYouTube видалив 70 тис. відео, що заперечують чи виправдовують війну в Україні. Заблоковано 9 тис. каналів, зокрема й соловйова20-річний Адам Пітер Ленза застрелив удома свою матір, потім приїхав до школи, де вбив 20 дітей шести- і семирічного віку, шістьох дорослих і поранив ще двох людей, після чого наклав на себе руки. І, звичайно, те, що відбувається в Україні, – це велика насильницька подія», — сказав Ніл Мохан, директор з продуктів YouTube.

Зросла кількість переглядом контенту на тему війни. Тільки в Україні, наприклад, контент новин про вторгнення росії набрав понад 40 мільйонів переглядів.

«Першорядний обов’язок — зробити так, щоб люди, які шукають інформацію про цю подію, могли отримати точну, якісну та правдиву інформацію на YouTube», — додав Мохан.

Тільки у рф на YouTube понад 90 мільйонів користувачів, що робить його найбільшою платформою для обміну відео в країні.

YouTube почав блокувати всі канали, пов’язані з прокремлівськими ЗМІ Russia Today та Sputnik по всій Європі. А пізніше — канали російських державних медіа у всьому світі. Facebook та Instagram заборонені в росії, а Twitter заблокував розкомнагляд.

Онлайн-курс "QA Automation" від robot_dreams.
Це 70% практики, 30% теорії та проєкт у портфоліо.Навчіться запускати перевірку сотень опцій одночасно, натиснувши лише одну кнопку.
Детальніше про курс

Google заборонить рекламу на сайтах та каналах YouTube, які виправдовують чи заперечують війну в Україні


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: