Новини Софт 08.08.2023 о 11:56 comment views icon

Zoom Clips ─ асинхронні «відеозустрічі» без живої присутності учасників

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Zoom Clips ─ асинхронні «відеозустрічі» без живої присутності учасників

Компанія Zoom запустила новий асинхронний відеоінструмент Zoom Clips, який дозволяє користувачам записувати, редагувати та обмінюватися відеокліпами без необхідності бути присутнім на зустрічі.

«Багато людей звертаються до асинхронних відеоінструментів як до швидкого і простого способу записувати себе і свої екрани, а також відправляти високоякісні короткі відеоролики колегам і клієнтам», – написав менеджер з продуктів Zoom Девід Болл. «З нашою новою пропозицією асинхронного відео ви можете продемонструвати важливу інформацію своїм товаришам по команді, додати індивідуальний підхід до вашої співпраці або просто поділитись детальним оновленням проєкту, не приєднуючись до живої зустрічі».

Zoom Clips – асинхронные «видеовстречи» без живого присутствия участников

Zoom Clips надає спеціальну бібліотеку контенту, де користувачі можуть керувати, ділитися, перейменовувати, шукати, завантажувати чи видаляти кліпи. Clips може захоплювати зображення з екрана, частини робочого столу та вебкамери (опційно з віртуальним тлом). Цей інструментарій доступний у настільній програмі Zoom, вебпорталі Zoom, рядку меню Mac та панелі завдань Windows.

Zoom Clips – асинхронные «видеовстречи» без живого присутствия участников

Після того, як ролики записані через Clips, користувачі можуть додавати назву, опис та теги; обрізати непотрібні ділянки; поділіться записом електронною поштою з вебпорталу Zoom. На тому ж порталі можна контролювати, хто може переглядати кліп (наприклад, всі, хто має посилання, або тільки люди в організації), а також переглядати коментарі та показники, такі як відсоток завершення та перегляди.

Курс English For Tech course від Enlgish4IT.
Лише 7 тижнів по 20-30 хвилин щоденного навчання допоможуть вам подолати комунікативні бар'єри. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Дійзнайтеся більше

Джерело: techcrunch


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: