Партнерский проект Партнерский проект 03.03.2021 в 17:10 comment

Додаток для замовлення квітів Flowers.ua дозволить зекономити ваш час

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/02/favicon-itc-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/02/favicon-itc-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/02/favicon-itc-96x96.png

Тепер для того, щоб привітати зі святом своїх коханих та рідних людей, які проживають в будь-якій точці країни, не доведеться навіть виходити із власної оселі. Сьогодні ми розповімо вам про додаток flowers.ua/ua, за допомогою якого можна швидко обрати квіти і замовити доставку букета за найкращою ціною.

Новий мобільний додаток Flowers.ua включає в себе звичні для інтернет-магазину функції і надає користувачам можливість ознайомитися з каталогом, зробити вибір, оформити заявку та сплатити її онлайн. Платформа Flowers.ua працює по всіх містах України. На ваш вибір доступний широкий асортимент товарів з доставкою людині, яка живе поруч з вами або ж знаходиться зараз за кілька тисяч кілометрів від вас.

Обирайте потрібну категорію товарів:

  • Акційні букети
  • Новинки
  • VIP букети
  • Квіти коханій
  • Квіти на день народження
  • Квіти на день закоханих
  • Квіти в коробці (flowers.ua/ua/cvety_v_korobke)
  • Квіткові кошики
  • Кімнатні рослини
  • Подарунки

Крім того, ви з легкістю зможете відфільтрувати позиції за ціною, нагодою, а також задати умови для пошуку і знайти потрібний сорт квітів, подарунки та солодощі. При цьому цінова політика додатка Flowers.ua повністю відповідає існуючому інтернет-магазину компанії.

Оформлення та оплата замовлення в пару кліків

Процес покупки в квітковому онлайн маркеті максимально точно відповідає потребам клієнта: у спливаючому переліку букетів і подарунків відображаються лише ті, котрі доступні для доставки за вказаною вами адресою. Опція «Оберіть місто доставки» знаходиться у верхній шапці сервісу.

До того ж додаток дає можливість швидко поділитися обраним букетом з приятелем в одному з найпопулярніших месенджерів. Дана опція стане в нагоді, якщо ви захочете попросити поради або просто похвалитися замовленням.

Оплатити заявку можна будь-яким зручним для вас способом — Paypal, Приват24, Apple Pay та іншими популярними платіжними системами, а також банківською картою. Крім того ви можете вибрати зручну для вас валюту — UAH, USD, RUB або EUR.

Усі ваші замовлення будуть відображатися в особистому кабінеті. Так, в будь-який час дня і ночі ви зможете купити квіти онлайн та уточнити будь-яку цікаву для вас інформацію — перевірити статус замовлення, переглянути куди воно прямує, до якого часу повинно прибути і т.д. Тут же буде зберігатися історія заявок.

Відстеження замовлення в реальному часі

До незаперечних переваг додатка Flowers.ua відноситься відстеження місцезнаходження кур’єра на карті в реальному часі. Дана опція стає доступною, коли кур’єр виїде на доставку. Крім того, як тільки статус вашого замовлення буде змінений, ви отримаєте відповідні push-повідомлення. Теперь не потрібно зайвий раз заходити в додаток, щоб щось перевірити.

Для завантаження додатку переходьте за посиланням до Google Play або App Store.

Это партнерский материал. Информацию для этого материала предоставил партнер.
Редакция отвечает за соответствие стилистики редакционным стандартам.
Заказать материал о вас в формате PR-статьи вы можете здесь.

Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: