Новости Новости 12.10.2021 в 09:56 comment views icon

У monobank з’явиться eSim від lifecell — запуск вже на наступному тижні

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заместитель главного редактора, руководитель отдела новостей

У липні monobank анонсував запуск e-SIM в серпні, та тільки зараз послуга стала готова до релізу —  її вже можна отримати в бета-версії, а на наступному тижні відбудеться запуск. Деталі повідомив співзасновник популярного платіжного застосунку Олег Гороховський у своєму Telegram-каналі.

Нагадаємо, eSIM — повноцінна SIM-карта в електронній формі, яка додається в смартфон шляхом сканування QR-коду. Таким чином, в один смартфон можна додати кілька eSIM і швидко між ними перемикатися.

Партнером monobank по проєкту виступає мобільний оператор lifecell, який додав підтримку eSim ще у 2019 році. monobank пропонує повернення 150 грн (плата за пакет «lifecell eSIM») кешбеком за покупку випадкового номера та бонус 150 грн на мобільному рахунку для оплати обраного пакета.

Крім випадкового номера, користувач зможе обрати один з запропонованих (якщо у lifecell є номер, який збігається з поточним, він покажеться першим у списку), або підібрати відповідний номер у конструкторі.

Завдяки інтеграції можна буде керувати рахунком lifecell прямо із застосунку monobank. Обіцяють наступні функції:

  • перегляд балансу
  • можливість змінити тариф (з’явиться через кілька тижнів)
  • регулярні платежі
  • встановлення eSIM в один клік на iOS (для Android через QR, який прийде на електронну пошту)

eSim в Украине: что это такое и как им воспользоваться?

Курс Communicative Business English.
За майже 2 місяці ви відчуєте впевненість у спілкуванні з міжнародними колегами, здолаєте мовний бар’єр та прокачаєте аналітичне мислення.
Реєстрація на курс

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: