Новости Новости 24.12.2021 в 13:53 comment views icon

«Київ Цифровий» зламався — у застосунку тимчасово не можна купити QR-квитки та поповнити транспортні карти

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Вранці 24 грудня у роботі транспортного сервісу столиці «Київ Цифровий» стався технічний збій — наразі у застосунку тимчасово не можна купити QR-квитки або поповнити транспортні карти. Про це повідомили розробники КП «ГІОЦ» на офіційній сторінці у Facebook.

Оновлено [18:12]: В КП «ГІОЦ» о 17:03 повідомили, що система оплати проїзду у громадському транспорті відновила роботу та працює у штатному режимі, а причини збоїв, які могли виникнути при купівлі квитків, повністю усунено. Що саме викликало ці самі збої, в КП не уточнили.

Пресслужба КП «ГІОЦ» повідомила, що фахівці усувають причини технічного збою і найближчим часом система повернеться до звичного режиму роботи. В компанії обіцяють додатково повідомити про відновлення доступності послуг. Поки що пасажирам радять використовувати квитки та поїздки, які вони придбали заздалегідь. 

Адміністрація запевнила, що контролери знають про «прикрий збій і не повинні виписувати штрафи за проїзд без квитка.

«Докладаємо зусиль, щоб у майбутньому році збоїв із транспортним сервісом не траплялося»

з повідомлення КП «ГІОЦ»

Чим саме спричинені чергові неполадки в роботі не уточнюється.


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: