Новости Новости 26.11.2021 в 09:13 comment views icon

Міжнародна платформа Avenga придбала українську ІТ-компанію Perfectial

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Компанія Avenga повідомила про те, що українська ІТ-компанія Perfectial приєднується до їхньої платформи. Суму угоди не розголошують, втім компанії запевнили, що структурних змін в українських офісах компаній не буде. Після об’єднання число спеціалістів у компанії складатиме понад 3500 осіб.

Це не перше об’єднання компанії — Perfectial стали 5-ю компанією, яка долучається до Avenga. Раніше ще чотири компанії стали її частиною: IT Kontrakt, Solidbrain, CoreValue та Sevenval. Avenga налічує понад 3000 працівників у офісах у США, Європі та Азії. Одне з найчисельніших представництв є в Україні.

Міжнародна платформа Avenga придбала українську ІТ-компанію Perfectial

Avenga спеціалізується на впровадженні ІТ-рішень для медичної, фармацевтичної, фінансової, страхової та автомобільної індустрій. Серед клієнтів компанії такі гіганти, як PZU, Allianz, ABB, Volvo.

“За останній рік глобальний дохід Avenga значно збільшився. Команда виросла від 2500 до 3000 спеціалістів. Втім, органічний ріст компанії, хай і такий стрімкий, не був достатнім, щоб реалізовувати амбіційні проєкти клієнтів якнайшвидше та сповна задовольняти їх нові потреби. Тому, детально оцінивши увесь ринок, ми вирішили об’єднатись з Perfectial. Нам дуже близькі не лише їх інженерна культура та робочий підхід, але й чіткий фокус на успіх клієнта та досконалі результати роботи у діджитал сфері. Усе вищеперелічене робить Perfectial ідеальним елементом Avenga Group”. — Ян Веберінг, CEO Avenga.

Компанія змінить назву на Perfectial powered by Avenga. Близько 500 спеціалістів зараз працюють в Perfectial – більшість у трьох офісах у Львові, Івано-Франківську та Києві, а декілька команд в інших українських містах.

Бізнес англійська від Englishdom.
Тут навчають за методикою Кембриджу, завдяки якій англійську вивчили понад 1 мільярд людей. Саме вона використовується в найкращих навчальних закладах світу, і саме за нею створені курси.
Інформація про курс

“За 11 років Perfectial зібрав не лише солідне портфоліо клієнтів, таких як Wizzair, Mirantis, Clickatell та лідера медіа-стрімінгу Roku, але й акумулював потужну експертизу, як інженерних талантів, так і UX спеціалістів. Сподіваємось, цей досвід допоможе масштабуватись Avenga на глобальному ринку ще швидше. Для нашої команди спільні проєкти з Avenga стануть викликом і точкою подальшого росту”. — Андрій Скоропад, співзасновник та СEO Perfectial.

Окрім світових, офіси Avenga є у 9 містах України: Києві, Львові, Харкові, Вінниці, Івано-Франківську, Луцьку, Полтаві, Хмельницькому та Черкасах, а українська команда налічує близько 700 спеціалістів. Незабаром компанія планує відкривати офіси в інших містах України, тому активно розширює штат.

Джерело: Perfectial

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: