Новости Новости 21.01.2022 в 12:05 comment views icon

monobank показав перші банкомати в незвичайному дизайні — Рижик, Доббі й Царапка

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

monobank показав остаточний дизайн власних банкоматів, які вирізняються з-поміж інших незвичайним оформленням — з зовнішнім виглядом, в якому безпомилково впізнається фірмовий стиль бренду допомагало рекламне агентство Banda Agency (серед найбільш помітних робіт — Ukraine NOW, ВДНГ та інші). Фото банкоматів, які навіть отримали власні імена — Рижик, Доббі й Царапка — опублікував у своїх соцмережах співзасновник monobank Олег Гороховський.

Не секрет, що monobank готується до запуску власної мережі банкоматів — ще у вересні 2021 року Гороховський тизерив перший банкомат monobank, призначений для тестів. Перші банкомати мають з’явитися у Києві на початку 2022 року, і сьогоднішнє фото явно свідчить, що розгортання мережі вже не за горами.

Банкомати monobank вирізняються фірмовою котячою атрибутикою — власне, своїми контурами та оформленням вони в точності відтворюють образ того самого кота, який є власною торговою маркою Fintech Band та широко використовується у платіжному застосунку monobank. Також банкомати monobank пофарбовані у чорний колір та прикрашені голографічними наклейками з логотипом бренду mono, який нещодавно так люто відстоював Олег Гороховський у соцмережах.

31 грудня monobank все ж таки подолав рубіж у 5 млн клієнтів — не в останню чергу завдяки програмі «єПідтримка» monobank показав перші банкомати в незвичайному дизайні — Рижик, Доббі й Царапкаmonobank показав перші банкомати в незвичайному дизайні — Рижик, Доббі й Царапка«єПідтримка — президентська ініціатива з підтримки бізнесу, за якою українці із сертифікатом про повну вакцинацію можуть отримати по 1 000 грн від держави. Перший этап стартував у «Дії» 19 грудня. (необанк першим почав виплачувати «ковідну» тисячу).

Наразі monobank також розвиває власну платформу інтернет-еквайрингу на базі QR та готується до запуску сервісу торгівлі цінними паперами — з 24 січня почнеться бета-тестування окремого застосунку mono invest, а офіційний запуск заплановано на березень. Також monobank розробляє картку у біткоїнах, але поки що невідомо, коли вона з’явиться.


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: