Новости Новости 08.04.2021 в 14:14 comment

Vodafone запровадив в Україні систему автобезпеки Vodafone Guardian (абонплата — 5699 грн/рік, обладнання та монтаж — від 9800 грн)

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Vodafone запускає в Україні сервіс захисту автомобілю від викрадення Vodafone Guardian. Система розроблена Vоdafone Group та працює 60+ країнах світу – без додаткових витрат у роумінгу, тепер вона доступна й українським автолюбителям.

Vodafone Guardian – це супутникова система безпеки для автомобіля з диспетчерською підтримкою українських клієнтів у режимі 24/7. Вона забезпечує:

  • виклик патруля протягом 5 хвилин після отримання повідомлення про позаштатну ситуацію
  • виклик екстрених служб 24/7
  • дистанційне блокування руху за допомогою диспетчерського центру
  • online-контроль стану автомобіля: моніторинг поїздок, заряд акумулятора, спроби включення автомобіля та ін.
  • обслуговування за межами України.

У разі викрадення автомобіля диспетчерський центр самостійно зв’язується з правоохоронними органами та передає інформацію про місцезнаходження автомобіля – до моменту знаходження та повернення автомобіля власнику.

«Щорічно в Україні викрадають більше 3000 автомобілів, більшу частину яких не знаходять. На сьогодні супутникові системи автобезпеки вважаються найнадійнішим захистом авто від викрадення. Вони відстежують сигнали тривоги від авто і забезпечують зв’язок між авто та диспетчерським центром в режимі реального часу і в екстрених ситуаціях миттєво реагують на тривоги – відбувається блокування двигуна автомобіля чи виклик Національної поліції» — зазначили в Vodafone Україна.

Vodafone Guardian передбачає прихований монтаж обладнання в салоні авто, а також безконтактну систему ідентифікації власника за допомогою мітки Driver Card – це дозволяє уникнути незручного набору коду з клавіатури, а також зробити систему захисту непомітною для стороннього ока. Система не садить акумулятор, адже Vodafone Guardian вирізняється низьким енергоспоживанням. Обладнання встановлюється на спеціалізованих СТО.

Vodafone запровадив в Україні систему автобезпеки Vodafone Guardian (абонплата - 5699 грн/рік, обладнання та монтаж - від 9800 грн)

Цілодобовий диспетчерський центр сповіщає власника автомобіля про виникнення позаштатних ситуацій, а також надає послуги виклику екстрених служб, у залежності від ситуації – швидкої, поліції чи пожежної служби, допомоги в дорозі.

Онлайн курс UI/UX Design Pro від Ithillel.
Навчіться проєктувати інтерфейси з урахуванням поведінки користувачів, розв'язувати їх проблеми через Customer Journey Mapping, створювати дизайн-системи і проводити дослідження юзабіліті, включаючи проєктування мобільних додатків для Android та iOS і розробку UX/UI на основі даних!
Дізнатися більше

Cистема Vodafone Guardian працює в Україні та за кордоном, більш ніж в 60 країнах світу, у тому числі у 45 країнах Європи, без додаткових витрат у роумінгу. У разі виникнення позаштатних ситуацій з автомобілем інформація про дорожню пригоду передається до локальних диспетчерських центрів Італії, Франції, Іспанії, Великобританії, Польщі, Нідерландів та ін.

Керувати системою можна за допомогою мобільного додатку My Connected Car, а також через web-інтерфейс. Автовласник може самостійно вмикати режими «СТО» чи «Транспортування» в мобільному додатку, отримувати звіт про місцезнаходження авто та його переміщення, а також регулярну самодіагностику технічного стану системи.

Vodafone запровадив в Україні систему автобезпеки Vodafone Guardian (абонплата - 5699 грн/рік, обладнання та монтаж - від 9800 грн)Користування Vodafone Guardian коштує 5699 грн за 12 міс., користувачі системи одноразово сплачують за обладнання 5800 грн та від 4000 грн за монтаж – залежно від моделі авто.

Офіційним сервіс-провайдером Vodafone Guardian в Україні є компанія Benish GPS, яка створила диспетчерський центр для підтримки Vodafone Guardian.

Джерело: Vodafone Україна


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: