Статті Статті 03.08.2022 о 14:00 comment views icon

Найцікавіші нові серіали серпня 2022 року

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/04/photo_2024-04-01_11-27-50-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/04/photo_2024-04-01_11-27-50-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/04/photo_2024-04-01_11-27-50-3-96x96.jpg

Павло Чуйкін

Заступник головного редактора, керівник відділу оглядів

Серпень не дуже насичений кінопрем’єрами, натомість на любителів серіалів чекає багато довгоочікуваних новинок, а також продовжень. Найвідоміші релізи місяця – «Будинок драконів» та «Пісочна людина». Трохи менш імениті «Андор» – проєкт у світі «Зоряних війн», а також «Я є Грут» та «Жінка-Галк: Адвокатка» від Marvel.

Нові серіали

«Пісочний чоловік» / The Sandman

Жанр: фантастика, фентезі, драма
Дата прем’єри: 5 серпня
Де подивитись: Netflix

Серіал «Пісочний чоловік» знято за однойменною серією коміксів англійського письменника Ніла Геймана. Це історія про володаря снів Морфея (Том Старрідж), який потрапляє в полон до Родеріка Берджессе (Чарльз Денс). Через 100 років Морфею вдається вирватися на волю. Щоправда, у його королівстві Снів коїться бардак, тому герой має намір навести тут лад. Інші яскраві ролі у серіалі виконують Стіфен Фрай, зірка «Доктора Хто» Дженна Коулман та Гвендолін Крісті. Усі 10 епізодів «Пісочного чоловіка» будуть доступні одразу у день прем’єри 5 серпня.

«Я є Грут» / I Am Groot

Жанр: мультфільм, фантастика, фентезі, комедія
Дата прем’єри: 10 серпня
Де подивитися: Disney+

Онлайн курс з промт інжинірингу та ефективної роботи з ШІ від Powercode academy.
Курс-інтенсив для отримання навичок роботи з ChatGPT та іншими інструментами ШІ для професійних та особистих задач, котрі допоможуть як новачку, так і професіоналу.
Записатися на курс

«Я є Грут» – анімаційний мінісеріал про одного з учасників Стражів Галактики Грута. Телешоу позиціонують для дітей, підлітків та сімейного перегляду. На глядачів чекають різні невеликі історії про пригоди маленького гуманоїда з дерева та його друзів.

«Історії ходячих мерців» / Tales of the Walking Dead

Жанр: фантастика, жахи, бойовик, трилер
Дата прем’єри: 14 серпня
Де подивитися: АМС

«Історії ходячих мерців» є антологією історій у всесвіті популярної франшизи. Серіал познайомить глядачів із низкою нових героїв, які борються за життя у постапокаліптичному світі зомбі. У головних ролях знялися Ентоні Едвардс, Паркер Поузі, Олівія Манн, Денні Рамірез та Даніелла Пінеда.

«Жінка-Галк: Адвокатка» / She-Hulk: Attorney at Law

Жанр: фантастика, фентезі, бойовик, комедія
Дата прем’єри: 17 серпня
Де подивитися: Disney+

Онлайн курс з промт інжинірингу та ефективної роботи з ШІ від Powercode academy.
Курс-інтенсив для отримання навичок роботи з ChatGPT та іншими інструментами ШІ для професійних та особистих задач, котрі допоможуть як новачку, так і професіоналу.
Записатися на курс

17 серпня на Disney+ виходить новий серіал «Жінка-Галк: Адвокатка». Проєкт став частиною четвертої фази Marvel. Головна героїня нового телешоу – юрист у справах надлюдей Дженніфер Уолтерс (Тетяна Маслані). Вона ж двоюрідна сестра Брюса Беннера – Халка у виконанні Марка Раффало. Після переливання крові від кузена Дженніфер стає супергероєм, перетворюючись на велику та сильну зеленошкіру жінку.

«Дім Дракона» / House of the Dragon

Жанр: фентезі, драма
Дата прем’єри: 21 серпня
Де подивитися: НВО

21 серпня на НВО виходить приквел «Ігри престолів» під назвою «Дім дракона». Події у серіалі розгортаються за 200 років до подій оригінального проєкту. Це історія про Дім Таргарієнів, їх розквіт і падіння. У головних ролях Педді Консідайн, Емма Д’Арсі, Метт Сміт, Олівія Кук та Ріс Іванс. Перший сезон складається із 10 епізодів. На глядачів чекає одна серія на тиждень.

«Пацієнт» / The Patient

Жанр: трилер, драма
Дата прем’єри: 30 серпня
Де подивитись: Hulu

Популярний комік Стів Карелл («Офіс») знявся у незвичайній для себе ролі психотерапевта Олександр Штрауса. За сюжетом героя викрадає серійний убивця на ім’я Сем Фортнер (Донал Глісон). Злочинець хоче, щоб лікар допоміг йому впоратися з нестримною жагою крові.

«Андор» / Andor

Жанр: фантастика, фентезі, бойовик, пригоди
Дата прем’єри: 31 серпня
Де подивитися: Disney+

В останній день літа на Disney+ виходить новий серіал у всесвіті «Зоряних війн». «Андор» – серіал-приквел до фільму «Бунтар Один». Головним героєм проєкт став Касіян Андор (Дієго Луна), а події тут розгортаються за п’ять років до початку історії фільму. Серіал складається із 12 епізодів.

Продовження серіалів

«Ключі Локків» / Locke & Key

Жанр: фентезі, жахи, драми, трилер
Дата прем’єри: 10 серпня
Де подивитись: Netflix
Сезон: 3

10 серпня на Netflix вийдуть усі 10 епізодів третього сезону «Ключі Локків». Це фентезі-серіал з елементами жахів, що базується на серії коміксів сина Стівена Кінга Джо Хілла. Третій сезон буде останнім, тому чекаємо на розкриття всіх таємниць боротьби з демонами та завершення головних сюжетних зав’язок.

«DOTA: Кров дракона» / DOTA: Dragon’s Blood

Жанр: аніме, фентезі, фантастика, пригоди, бойовики
Дата прем’єри: 11 серпня
Де подивитись: Netflix
Сезон: 3

«DOTA: Кров дракона» заснований на популярній МОВА Dota 2. Історія аніме-серіалу розкриває пригоди лицаря-дракона Девіона, втягнутого в масштабну війну. Разом із принцесою Міраною він має виконати небезпечну місію, від якої залежить доля світу. Третій сезон стане продовженням пригод головних героїв та розкриє нові перешкоди на їхньому шляху.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: