Статті Серіали 01.07.2023 о 10:00 comment views icon

Найцікавіші нові серіали липня 2023 року

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/InShot_20211019_133817124-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/InShot_20211019_133817124-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/InShot_20211019_133817124-96x96.jpg

Денис Федорук

Автор статей та рецензій

Найцікавіші нові серіали липня 2023 року

У липні не густо по новинках, зате буде багато продовжень відомих серіалів. А ще цей місяць можна назвати зірковим часом актора Тімоті Оліфанта: плануються до виходу одразу два проєкти за його участі. У матеріалі нижче, як завжди, знайомимося з найцікавішими серіальними прем’єрами актуального місяця.

Нові серіали

«Замкнуте коло» / Full Circle

Жанр: кримінально-детективна драма
Дата прем’єри: 13 липня
Де подивитися: Мах

Дія розгортається у Нью-Йорку, де відбувається розслідування невдалого викрадення. Воно призводить до розкриття давніх секретів, що стосуватимуться багатьох причетних до справи персонажів.

«Замкнуте коло» вийшов з-під пера сценариста Еда Соломона, що працював над першими «Ангелами Чарлі» та двома частинами «Ілюзії обману», а постановкою усіх шести епізодів займався Стівен Содерберг. Проєкт також може похизуватися зірковим акторським складом: в кадрі фігуруватимуть Тімоті Оліфант, Клер Дейнс, Зазі Бітц та Денніс Квейд.

«Своя правда: Місто первородне» / Justified: City Primeval

Жанр: кримінальна драма, неовестерн
Дата прем’єри: 18 липня
Де подивитися: FX

Онлайн-курс "2D Animation" від Skvot.
Покроково та з фідбеком від лекторки увійдіть у 2D-анімацію через вивчення софтів, інструментів та створення кейсу у портфоліо.
Програма курсу та реєстрація

Це продовження кримінальної драми «Своя правда», сюжет якої заснований на оповіданні Елмора Леонарда Fire in the Hole. Серіал налічував 6 сезонів та виходив з 2010 по 2015 роки. Тут знову згадуємо про Тімоті Оліфанта, котрий повертається до ролі заступника маршала США Рейлана Гівенса.

City Primeval бере за основу однойменний роман Леонарда, а його головний персонаж після минулих подій переїжджає з Кентуккі до Маямі, де продовжує виконувати обов’язки маршала. Та згодом доля заносить героя у Детройт, де йому доведеться зіштовхнутися зі злочинцем Клементом Менселлом, відомим як Дикун з Оклахоми.

«Спецоперації: Левиця» / Special Ops: Lioness

Жанр: шпигунський трилер
Дата прем’єри: 23 липня
Де подивитися: Paramount+

Онлайн-курс "2D Animation" від Skvot.
Покроково та з фідбеком від лекторки увійдіть у 2D-анімацію через вивчення софтів, інструментів та створення кейсу у портфоліо.
Програма курсу та реєстрація

Для того, щоб ліквідувати потужну і небезпечну терористичну організацію, ЦРУ вербує жінку на ім’я Джо. Вона морський піхотинець, а її завданням стає донька одного з керівників терористів, до якої головна героїня мусить втертися у довіру.

Шоуранером проєкту виступив Тейлор Шерідан, а серед продюсерів можна знайти таких прекрасних жіночок, як Ніколь Кідман та Зої Салдана. Вони також з’являться й у кадрі. Причому Салдана отримала головну роль, а в другорядних до неї приєдналися Майкл Келлі та 86-річний Морган Фрімен.

«Покручений метал» / Twisted Metal

Жанр: постапокаліптичний комедійний екшн
Дата прем’єри: 27 липня
Де подивитися: Peacock

У постапокаліптичній пустці кур’єр Джон Доу отримує можливість змінити своє життя на краще, якщо виконає непросту роботу. Йому доручено доставити загадкову посилку, але завдання ускладнюється через напад безжальних мародерів на смертоносних автівках. За підтримки викрадачки автівок Джон мусить протистояти нещадним переслідувачам.

Twisted Metal заснований на однойменній серії відеоігор у жанрі аркадних бойових перегонів. Він налічує 10 епізодів тривалістю по пів години, і всі вони будуть доступні до перегляду на сервісі Peacock 27 липня. Головну роль виконав Ентоні Макі.

Продовження серіалів

«Лінкольн для адвоката» / The Lincoln Lawyer

Жанр: юридична драма
Дата прем’єри: 6 липня
Де подивитися: Netflix
Сезон: 2

Продовження історії лос-анджелеського адвоката Міккі Голлера, яке розділять на дві частини. Перша з них стартує на Netflix 6 липня, а другу слід очікувати 3 серпня. Сюжет другого сезону заснований на романі Майкла Коннеллі «П’ятий свідок» 2011 року — четвертої книги із серії The Lincoln Lawyer.

«Гранчестер» / Grantchester

Жанр: детективна драма
Дата прем’єри: 9 липня
Де подивитися: ITV
Сезон: 8

Цей серіал британського виробництва заснований на циклі оповідань «Таємниці Гранчестера» Джеймса Ренсі. Він розповідає про розслідування злочинів у Кембриджширському селищі Гранчестер у 50-х — 60-х роках минулого століття.

«Чудотворці» / Miracle Workers

Жанр: комедійна антологія
Дата прем’єри: 10 липня
Де подивитися: TBS
Сезон: 4

У четвертому сезоні «Чудотворців» з підзаголовком «Кінець світу» події відбуватимуться у постапокаліптичному світі. Воїн доріг Сід і полководець Фрейя Ексальтада залишають розорену Пустку заради нормального життя у Бумтауні.

Сезон планувався до виходу ще на початку року, про що ми писали у відповідному матеріалі, але у мережі TBS відбулася зміна розкладу, через що прем’єру відклали до липня.

«Небезпечна вечірка» / The Afterparty

Жанр: комедійний детектив
Дата прем’єри: 12 липня
Де подивитися: Apple TV+
Сезон: 2

Якщо перший сезон цього комедійного детектива зосереджувався на убивстві, скоєному прямо на вечірці, присвяченій зустрічі випускників, то нове розслідування відбудеться після таємничого злочину на весіллі. Другий сезон складається з 10 епізодів (на два більше, ніж перший) та стартує на Apple TV+ 12 липня.

«Чим ми займаємося в тінях» / What We Do in the Shadows

Жанр: мок’юментарний комедійний горор
Дата прем’єри: 13 липня
Де подивитися: FX
Сезон: 5

Повертається на екрани й хітовий проєкт, заснований на новозеландській комедії «Що ми робимо у тінях» 2014 року. Тутешній сюжет обертається навколо вампірів, що живуть у сучасному світі. Вже зараз відомо, що п’ятий сезон точно не буде останнім.

«Фундація» / Foundation

Жанр: наукова фантастика, драма
Дата прем’єри: 14 липня
Де подивитися: Apple TV+
Сезон: 2

Сюжет «Фундації» хоч і заснований на однойменній серії книг Айзека Азімова, але суттєво відрізняється від книжкових першоджерел. Дія розгортається через сторіччя після фіналу першого сезону.

«Літо, коли я погарнішала» / The Summer I Turned Pretty

Жанр: мелодрама
Дата прем’єри: 14 липня
Де подивитися: Amazon Prime Video
Сезон: 2

Ця історія заснована на однойменній книжковій трилогії Дженніфер Хан та розповідає про молоду дівчину на ім’я Беллі Коклін. Сюжет зосереджений на темі дорослішання, а перший сезон не тільки сприяв колосальній популяризації книжок-першоджерел та музики виконавців, чиї композиції звучали у шоу, але й отримав величезну увагу в соцмережах.

«Футурама» / Futurama 

Жанр: мультсеріал, науково-фантастичний ситком, сатира
Дата прем’єри: 24 липня
Де подивитися: Hulu
Сезон: 8

Культова «Футурама» повертається! Десять років тому, після закінчення сьомого сезону, стримінговий сервіс Hulu відроджує шоу з оригінальним складом творців та акторів озвучення. Схоже за все нові епізоди будуть маневрувати між повагою до минулих сезонів та актуальною сатирою щодо сучасного світу. Як відомо, колись у шоу це здорово виходило.

«Темні вітри» / Dark Winds

Жанр: психологічний трилер
Дата прем’єри: 27 липня
Де подивитися: АМС
Сезон: 2

Основою сюжету «Темних вітрів» слугувала книжна серія Тоні Гіллермана Leaphorn & Chee. Головними героями були поліціянти навахо Джо Ліпгорн та Джим Чі, а дія відбувалася на Південному Заході США у 1970-х роках. У другому сезоні цим персонажам доведеться зіштовхнутися з новим вбивцею, і це протистояння матиме несподівані наслідки для обох.

«Відьмак» / The Witcher

Жанр: пригодницьке фентезі
Дата прем’єри: 27 липня
Де подивитися: Netflix
Сезон: 3

Друга частина третього сезону «Відьмака», заснованого на романі Анджея Сапковського «Час погорди», становить завершальні три епізоди та вийде на Netflix 27 липня.

«Добрі передвісники» / Good Omens

Жанр: комедія, фентезі
Дата прем’єри: 28 липня
Де подивитися: Amazon Prime Video
Сезон: 2

Після того, як у першому сезоні демону Кроулі та янголу Азирафаїлу вдалося запобігти Апокаліпсису, вони продовжують життя серед простих смертних і опиняються у лондонському Сохо. Та коли герої зустрічають одного посланця, котрий розповідає про дивовижну таємницю, ситуація починає виходити з-під контролю.

У другому сезоні хітового комедійного шоу, заснованого на однойменному романі Террі Пратчетта у співавторстві з Нілом Ґейманом, до своїх ролей повертаються Майкл Шин та Девід Теннант. Тут буде шість епізодів, які одразу вийдуть 28 липня на Prime Video.

«Гіли» / Heels 

Жанр: спортивна драма
Дата прем’єри: 28 липня
Де подивитися: Starz
Сезон: 2

Два брати-реслери Джек та Ейс Спейди знову мають вийти на ринг. Після подій минулого сезону Джек повинен заслужити прощення свого брата та довести, що сім’я для нього важливіша за все інше.

Між тим героям доведеться зіштовхнутися з новими викликами, зокрема, з нахабним промоутером Чарлі Галлі, що сповнений рішучості вивести спейдівську Duffy Wrestling League з гри.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: