Статті Серіали 03.01.2023 о 10:00 comment views icon

Найцікавіші нові серіали січня 2023 року (Частина 2)

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/InShot_20211019_133817124-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/InShot_20211019_133817124-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/InShot_20211019_133817124-96x96.jpg

Денис Федорук

Автор статей та рецензій

Найцікавіші нові серіали січня 2023 року (Частина 2)

Перший місяць року примітний тим, що пропонує багато гарних саме продовжень. В січні відбудуться прем’єри нових сезонів відомих та успішних проєктів, котрі вже добре зарекомендували себе. Тут і чергові пригоди у всесвіті «Зоряних війн», і продовження саги про вікінгів, і наступні сезони високорейтингових серіалів. Кожен знайде для себе щось цікаве.

«Зоряні війни: Погана партія» / Star Wars: The Bad Batch

Жанр: пригоди, фантастика, бойовик
Дата прем’єри: 4 січня
Де подивитися: Disney+
Сезон: 2

Рік тільки-но розпочався, а «Зоряні війни» вже готові штурмувати малі екрани. Дія другого сезону успішного мультсеріала «Бракована партія» Дейва Фелоні розгортатиметься через кілька місяців після подій на Каміно.

Головні герої продовжать свою діяльність після падіння Республіки. Попереду їх чекатиме зустріч з новими та старими ворогами й друзями, небезпечні місії та подорожі у несподівані місця.

«Джинні й Джорджія» / Ginny & Georgia

Жанр: комедійна драма
Дата прем’єри: 5 січня
Де подивитися: Netflix
Сезон: 2

Онлайн-курс "Computer Vision" від robot_dreams.
Застосовуйте Machine Learning / Deep Learning та вчіть нейронні мережі розпізнавати об’єкти на відео. Отримайте необхідні компетенції Computer Vision Engineer.
Дізнатись більше про курс

Після смерті чоловіка 30-річна Джорджія Міллер перебирається до містечка Велсбері, що знаходиться в Новій Англії, разом зі своєю 15-річною донькою Джинні та сином Остіном.

Та пізніше з’ясовується, що мати поводиться надто інфантильно, в той час, як її дочка-підліток проявляє більш дорослу й зрілу поведінку. Втім, не дивлячись на розбіжності, героїні мусять зробити все, щоб зблизитися.

«Вікінги: Вальгалла» / Vikings: Valhalla

Жанр: історична пригодницька драма
Дата прем’єри: 12 січня
Де подивитися: Netflix
Сезон: 2

Онлайн-курс "Computer Vision" від robot_dreams.
Застосовуйте Machine Learning / Deep Learning та вчіть нейронні мережі розпізнавати об’єкти на відео. Отримайте необхідні компетенції Computer Vision Engineer.
Дізнатись більше про курс

У березні 2022 року стало відомо, що серіал матиме ще 2 сезони на додаток до першого. І ось, у січні 2023-го виходить другий. В сюжеті фігуруватиме київський князь Ярослав Мудрий, котрого Netflix у своєму Twitter поспішив назвати «воїном-правителем північної росії». Але після корисних порад від українців ознайомитися з історією краще допис було виправлено.

«Дім з прислугою» / Servant

Жанр: психологічний горор
Дата прем’єри: 13 січня
Де подивитися: Apple TV+
Сезон: 4

Ця історія розпочалася з того, що заможна пара Шон та Дороті Тернери втрачають свого тримісячного сина Джеріко. Дороті, котра не має снаги змиритися з настільки важкою втратою, починає піклуватися про ляльку, ніби це її дитина.

Згодом подружжя наймає молоду нянечку з Вісконсина для цієї «дитини», що призводить до страшних подій. Четвертий сезон буде останнім, тому саме він має остаточно відповісти на всі питання.

«Мисливці» / Hunters

Жанр: кримінальна драма
Дата прем’єри: 13 січня
Де подивитися: Amazon Prime Video
Сезон: 2

Мисливці на нацистів повертаються. Другий сезон обіцяє нові пригоди героїв, які не зупиняться, доки не знищать усіх послідовників нацистської ідеології. Останні мають понести найсуворіше покарання за свої тяжкі злочини та спробу відродити усе те, що пропагувала гітлерівська влада. Але тепер ці злочинці діють всередині Сполучених Штатів, що може призвести до катастрофічних наслідків.

«Мер Кінґстауна» / Mayor of Kingstown

Жанр: кримінальний трилер
Дата прем’єри: 15 січня
Де подивитися: Paramount+
Сезон: 2

В центрі оповіді знаходиться впливова родина Макласкі, котра заправляє тюремним бізнесом у Кінґстауні, штат Мічиган. Очевидно, що це єдиний прибутковий вид бізнесу в цих богом забутих краях, і він має великий вплив на тутешню економіку. Другий сезон, очевидно, продовжить говорити на теми расизму й корупції в американському містечку.

«Ваша честь» / Your Honor

Жанр: кримінально-юридична драма
Дата прем’єри: 15 січня
Де подивитися: Showtime
Сезон: 2

У цій судовій драмі Брайан Кренстон зображає досвідченого й авторитетного суддю Майкла Десіато, що мешкає в Новому Орлеані. Одного разу життя високопосадовця кардинально змінюється, коли його син Адам вирішує втекти з місця ДТП з летальним випадком. Ситуація ускладнюється тим, що загиблий виявився сином ватажка мафії. Творці обіцяють, що другий сезон буде фінальним.

«Хрещений батько Гарлема» / Godfather of Harlem

Жанр: кримінальна драма
Дата прем’єри: 15 січня
Де подивитися: EPIX
Сезон: 3

Дія розгортається у 60-х роках в Нью-Йорку. Після десяти років ув’язнення кримінальний авторитет Бампі Джонсон повертається в рідний Гарлем та з жахом виявляє, що квартал належить італійській мафії.

Так розпочнеться жорстоке протистояння Бампі зі злочинною сім’єю Дженовезе та її ватажком Вінсентом Джиганте. Третій сезон продовжить розповідь про кримінальні війни за участю головного героя.

«Чудотворці» / Miracle Workers

Жанр: комедійна антологія
Дата прем’єри: 16 січня
Де подивитися: TBS
Сезон: 4

Ця історія розпочалася з того, що Бог вирішив знищити багатостраждальну Землю. Але два ангели Крейг та Елайза спробували переконати боса, що це не найкраща ідея. Щоб дати людству другий шанс, ангели повинні здійснити велике диво. Події ж четвертого сезону розгортатимуться вже у пост’ядерному апокаліптичному сетингу, де героїв чекають нові пригоди.

«9-1-1: Самотня зірка» / 9-1-1: Lone Star

Жанр: процедурна драма
Дата прем’єри: 17 січня
Де подивитися: FOX
Сезон: 4

Класичний процедурал на кшталт «Медиків/Поліції/Пожежників Чикаго», тільки в цьому випадку пригоди відбуваються в Остіні, штат Техас. Це досить успішний спіноф серіалу «9-1-1» 2018 року. Досвідчений нью-йоркський пожежний Овен Стренд перебирається разом зі своїм сином до Остіна, де йому доведеться зіштовхнутися з багатьма важкими випробуваннями.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: