Статті Серіали 02.08.2023 о 12:00 comment views icon

Найцікавіші нові серіали серпня 2023 року

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/InShot_20211019_133817124-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/InShot_20211019_133817124-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/InShot_20211019_133817124-96x96.jpg

Денис Федорук

Автор статей та рецензій

Найцікавіші нові серіали серпня 2023 року

Серпень готовий запропонувати глядачу достатню кількість серіального контенту на різні смаки, але більшість з них тьмяніє на тлі найбільш гучної прем’єри місяця — «Асоки». Більш детально про усе найцікавіше читайте у нашому традиційному щомісячному огляді новинок.

Нові серіали

«Втрачені квіти Еліс Харт» / The Lost Flowers of Alice Hart

Жанр: драма
Дата прем’єри: 4 серпня
Де подивитися: Amazon Prime Video

Сюжет заснований на романі австралійської письменниці Холлі Рінгленд. Коли Еліс Харт було 9, її батьки загинули під час загадкової пожежі. Після цього трагічного інциденту дівчинка приїжджає до бабусі на квіткову ферму. Саме там вона дізнається про темні таємниці своєї родини. Оповідь охоплює декілька десятиліть з життя головної героїні.

«Таблетка від болю» / Painkiller

Жанр: драма
Дата прем’єри: 10 серпня
Де подивитися: Netflix

Курс Quality Assurance (QA) від Mate academy.
Курс QA — ідеальний для новачка. Від основ тестування до складних стратегій — опануйте всі технології, щоб жодна помилка не змогла вас оминути. Ми впевнені в якості нашого курсу, тому гарантуємо вам працевлаштування після його завершення.
Зареєструватись на курс

Ця історія ґрунтується на статті у журналі New Yorker: «Сім’я, яка побудувала імперію болю» Патріка Реддена Кіфа та книзі «Вбивця болю: імперія обману та походження опіоїдної епідемії в Америці» Баррі Мейєра.

Сюжет зосереджується на причинах та наслідках опіоїдної епідемії в США з урахуванням діяльності фармацевтичної компанії Purdue Pharma LP, котра займалася виробництвом оксиконтину.

«Обраний» / The Chosen One

Жанр: підліткове фентезі
Дата прем’єри: 16 серпня
Де подивитися: Netflix

Юний хлопчина з Нижньої Каліфорнії на ім’я Джоді зненацька виявляє, що має здібності Ісуса Христа, і йому належить допомагати людям та протистояти самому дияволу. Але все, чого хоче головний герой, це справити враження на симпатичну дівчину, а не оті ваші рятування світу.

Курс Quality Assurance (QA) від Mate academy.
Курс QA — ідеальний для новачка. Від основ тестування до складних стратегій — опануйте всі технології, щоб жодна помилка не змогла вас оминути. Ми впевнені в якості нашого курсу, тому гарантуємо вам працевлаштування після його завершення.
Зареєструватись на курс

Цей трохи божевільний сюжет заснований на серії коміксів «Американський Ісус» Марка Міллара та Пітера Гросса. Netflix продовжує стабільно постачати контент для підліткової аудиторії. Літні канікули, чом би й ні.

«Притулок Гарлана Кобена» / Harlan Coben’s Shelter

Жанр: підлітковий кримінальний трилер
Дата прем’єри: 18 серпня
Де подивитися: Amazon Prime Video

Ще одна історія для дітей, котра є адаптацією серії бестселерів New York Times авторства, як це не дивно, Гарлана Кобена.

Після раптової смерті батька доля закидує юного Міккі Болітара у Касселтон, штат Нью-Джерсі. Там хлопець занурюється у розслідування зникнення нової учениці з його школи Ешлі Кент. Поступово головний герой та його друзі виявляють, що за фасадом сонного містечка криється надто багато похмурих таємниць.

«Зимній король» / The Winter King

Жанр: історична драма
Дата прем’єри: 20 серпня
Де подивитися: MGM+

Події серіалу відбуваються у V столітті в Британії. Під керівництвом Артура Пендрагона бритти вступають у криваве протистояння з жорстокими грабіжниками саксами.

Літературною основою першого сезону послужив однойменний роман Бернарда Корнуелла, що являється дебютною книжкою з трилогії, присвяченій королю Артуру.

«Асока» / Ahsoka

Жанр: пригодницька фантастика
Дата прем’єри: 23 серпня
Де подивитися: Disney+

Після падіння Галактичної Імперії колишній падаван Енакіна Скайвокера Асока Тано вирушає на пошуки гранд-адмірала Трауна. Так вона нарешті зможе дізнатися місцеперебування зниклого джедая Езри Бріджера.

Серіал є продовженням мультсеріалу «Зоряні війни: Повстанці» і другого сезону «Мандалорця», де у ролі Асоки глядачі вперше побачили акторку Розаріо Доусон. Вона ж повернеться до цього персонажу й у сольному проєкті, який можна назвати найцікавішою серіальною новинкою серпня.

«Вбивство на краю світу» / A Murder at the End of the World

Жанр: детектив, трилер, драма
Дата прем’єри: 29 серпня
Де подивитися: Hulu

Дарбі Гарт — молода непрофесійна детективиня, яка є однією з дванадцяти щасливчиків, котрих було запрошено на зустріч у розкішний маєток таємничого мільярдера-відлюдника. Коли там відбувається загадкове вбивство, Дарбі повинна використати свої найкращі навички, щоб викрити злочинця.

«Ван-Піс» / One Piece

Жанр: пригодницьке фентезі
Дата прем’єри: 31 серпня
Де подивитися: Netflix

Дія зосереджується навколо легендарного скарбу One Piece, у пошуках якого знаходиться команда юних піратів з надзвичайними здібностями «Солом’яні капелюхи». Завдяки цьому артефакту їхній лідер і капітан Манкі Д. Луффі зможе стати королем піратів. Але на шляху до мети герої повинні пройти низку небезпечних випробувань.

«Ван-Піс» — екранізація однойменної японської манґи Ейтіро Оди, що побачила світ у 1997 році.

Продовження серіалів

«Скажені пси резервації» / Reservation Dogs

Жанр: кримінальна комедія
Дата прем’єри: 2 серпня
Де подивитися: Hulu
Сезон: 3

Це історія про чотирьох молодих індіанців з невеличкого містечка в Оклахомі, що не цураються порушувати закон заради справедливості. Третій сезон серіалу, створеного Стерліном Харджо та Тайкою Вайтіті, буде останнім.

«Ритміка» / Physical 

Жанр: комедійна драма
Дата прем’єри: 2 серпня
Де подивитися: Apple TV+
Сезон: 3

Дія відбувається в Сан-Дієго у 80-х роках. Знуджена домогосподарка Шейла Рубін знаходить рятування від «дня бабака» в аеробіці. Ця пристрасть кардинально змінює її життя.

«Лінкольн для адвоката» / The Lincoln Lawyer

Жанр: юридична драма
Дата прем’єри: 3 серпня
Де подивитися: Netflix
Сезон: 2

Продовження історії лос-анджелеського адвоката Міккі Голлера відбудеться у другій частині другого сезону, котру Netflix покаже 3 серпня.

«Коли завмирає серце» / Heartstopper

Жанр: підліткова романтична драма
Дата прем’єри: 3 серпня
Де подивитися: Netflix
Сезон: 2

Поспостерігати за розвитком стосунків старшокласників Чарлі Спрінга та Ніка Нельсона глядачі зможуть у другому сезоні хітового шоу «Коли завмирає серце», показ якого заплановано на 3 серпня. Третій сезон вже знаходиться у розробці.

«Час перемагати: Піднесення династії Лейкерс» / Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty

Жанр: біографічна спортивна драма
Дата прем’єри: 6 серпня
Де подивитися: НВО
Сезон: 2

Тутешній сюжет присвячений історії баскетбольної команди «Лос-Анджелес Лейкерс» зразка 80-х (періоду «Шоутайм»), зокрема, особистому та професійному життю її головних зірок. Події другого сезону охоплюють часовий проміжок з 1980 по 1984 роки.

«Убивства в одній будівлі» / Only Murders in the Building

Жанр: комедійний детектив
Дата прем’єри: 8 серпня
Де подивитися: Hulu
Сезон: 3

За розслідування нової справи візьмуться вкрай допитливі детективи-любителі у виконанні Стіва Мартіна, Селени Гомес та Мартіна Шорта. Третій сезон, як і попередні два, складатиметься з 10 епізодів та стартує на Hulu 8 серпня.

«Мільярди» / Billions

Жанр: драма
Дата прем’єри: 13 серпня
Де подивитися: Showtime
Сезон: 7

Чергові перипетії чекають і персонажів високорейтингового драматичного шоу «Мільярди», для якого це буде вже сьомий сезон. У світі великих грошей і високих ставок ворожим сторонам доведеться шукати нові способи ведення гри. Тільки так можна отримати перевагу у нескінченній боротьбі амбіцій та принципово протилежних світоглядів.

«Вторгнення» / Invasion

Жанр: наукова фантастика
Дата прем’єри: 23 серпня
Де подивитися: Apple TV+
Сезон: 2

Історія про іншопланетне вторгнення на Землю отримала неоднозначні відгуки глядачів та критиків, але, попри це, Apple TV+ все ж подовжив шоу на другий сезон. Глядачів чекають десять нових епізодів.

«Рагнарок» / Ragnarok

Жанр: фентезійна супергеройська драма
Дата прем’єри: 24 серпня
Де подивитися: Netflix
Сезон: 3

Отримав продовження і нетфліксівський «Рагнарок», що переосмислює скандинавську міфологію. Підліток на ім’я Магне виявляє у собі здібності самого Тора, після чого новоявлоному громовержцю доведеться зіткнутись з серйозними ворогами. Третій сезон обіцяє стати останнім.

«Арчер» / Archer

Жанр: мульсеріал-пародія
Дата прем’єри: 30 серпня
Де подивитися: FX
Сезон: 14

Аж до 14 сезону добирається мультсеріал для дорослих про спецагента Стенлі Арчера. Це пародія на героїв шпигунських романів, зокрема, Джеймса Бонда. Тут головний герой геть не цурається користуватися послугами повій та зловживати алкоголем прямо на роботі.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: