Новини Софт 01.11.2022 о 11:17 comment views icon

“$20 за мою синю галочку? До біса!”. Стівен Кінг розкритикував подорожчання передплати Twitter Blue, після чого Маск запропонував скинути ціну до $8

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Письменник Стівен Кінг відреагував на ймовірне підвищення вартості передплати Twitter Blue – місячний внесок за пропозицією Ілона Маска має становити $19,99 замість попередніх $4,99.

Зараз за $4,99 на місяць Twitter Blue пропонує ряд додаткових функцій, включаючи відсутність реклами, панель навігації, що налаштовується, можливість створення вкладок та ін. Натомість Ілон Маск хоче впровадити передплату вартістю $19,99 на місяць, яка включає функцію підтвердження облікового запису. Відповідно до нинішнього плану, у перевірених користувачів буде 90 днів, щоб оформити підписку або втратити свою синю галочку, що підтверджує перевірку облікового запису. 

Декого з користувачів не дуже порадували такі перспективи, зокрема письменник Стівен Кінг висловив невдоволення щодо надто високої плати “за синю галочку”.

“До біса це, хай вони мені платять. Якщо це введуть, я збанкрутую як Енрон“$20 за мою синю галочку? До біса!”. Стівен Кінг розкритикував подорожчання передплати Twitter Blue, після чого Маск запропонував скинути ціну до $8“$20 за мою синю галочку? До біса!”. Стівен Кінг розкритикував подорожчання передплати Twitter Blue, після чого Маск запропонував скинути ціну до $8Корпорація «Енрон» (англ. Enron Corporation) — американська енергетична компанія, що збанкрутувала 2001 року., – написав Кінг.

Онлайн-курс "Нотації BPMN" від Laba.
Опануйте мову BPMN для візуалізації бізнес-процесів, щоб впорядкувати хаос у них.Після курсу ви точно знатимете, що саме обрати для розв’язання завдань вашого бізнесу.
Дізнатись більше

На обурення Кінга вже відреагував сам Ілон Маск, запропонувавши йому передплату у розмірі 8 доларів (тільки не зрозуміло, чи це пропозиція особисто для Кінга, чи можлива вартість передплати для усіх користувачів).

“Треба якось платити по рахунках! Twitter не може повністю покладатися на рекламодавців. Як щодо 8 доларів?”, – пише Маск.

Також генеральний директор Twitter додав, що це “єдиний спосіб перемогти ботів і тролів” та пообіцяв пізніше обґрунтувати підвищення ціни.

Онлайн-курс "Нотації BPMN" від Laba.
Опануйте мову BPMN для візуалізації бізнес-процесів, щоб впорядкувати хаос у них.Після курсу ви точно знатимете, що саме обрати для розв’язання завдань вашого бізнесу.
Дізнатись більше

У четвер Ілон Маск все ж таки придбав Twitter за 44 млрд доларів і тепер, призначивши себе генеральним директором, планує масштабні зміни в компанії. Заміна нинішньої передплати Twitter Blue на дорожчу версію – одне із першим завдань, яке поставили перед командою розробників. Співробітникам, які працюють над проєктом, у неділю сказали, що вони повинні вкластися в строк до 7 листопада, щоб запустити цю функцію, інакше їх буде звільнено.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: