Новини Софт 30.11.2022 о 18:05 comment views icon

Amazon створила найреалістичнішу версію SimCity — новий симулятор компанії дозволяє розмістити мільйони людей у віртуальному просторі

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Новий сервіс Amazon — AWS SimSpace Weaver — дозволяє створювати масштабні симуляції, які виглядають як реальні карти SimCity.

Ідея нової послуги від Amazon полягає в тому, що користувачі можуть скористатися величезними ресурсами AWS компанії для запуску симуляцій, які масштабуються на кількох серверах — не стикаючись з обчислювальними ресурсами чи обмеженнями пам’яті. Це може бути корисним, наприклад, для моделювання пішохідного руху навколо нового спортивного стадіону.

AWS SimSpace Weaver у дії можна побачити на дивовижній відеодемонстрації, яка імітує прогулянку 1 мільйона людей по Лас-Вегасу.

Дивлячись на змодельований простір із натовпами, можна уявити як реальні люди пересувалися б вулицями міста, якби їх усіх випустили одночасно. Для мільйона людей на відео іноді замало вільних доріг, і навіть скорочення цієї кількості до 50 000 показує місця, де люди скупчуються разом.

«Раніше, якщо клієнт хотів розширити просторову симуляцію, йому доводилося збалансувати точність моделювання з потужністю свого апаратного забезпечення, що обмежувало результат. AWS SimSpace Weaver спрощує запуск великомасштабних моделювань, і звільняє клієнтів від зосередження на створенні диференційованого контенту та розширення доступу до розробки моделювання», — коментує Білл Васс, віцепрезидент із технологій AWS.

Курс-професія "Junior Data Analyst" від robot_dreams.
Комплексний курc для всіх, хто хоче опанувати нову професію з нуля.На прикладі реальних датасетів ви розберете кожен етап аналізу даних.
Програма курсу і реєстрація

AWS SimSpace Weaver також інтегрується з популярними рушіями Unreal Engine 5 (який мав свій власний експонат міста в The Matrix Awakens) і Unity, що також може зацікавити розробників.

Джерело: The Verge


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: