Новини Софт 12.10.2022 о 14:37 comment views icon

Meta робить ноги (аватарам) та інтегрує Zoom з Microsoft Teams у Horizon Worlds

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Критика все ж таки сприятливо вплинула на зовнішній вигляд мережі віртуальної реальності Horizon Worlds від Meta. Аватари відвідувачів, які раніше були тулубами з руками та головами, що плавали, тепер еволюціонували та відростили нижні кінцівки. Це дуже схвилювало аватар Цукерберга, який стрибав від радості під час доповіді щодо віртуального середовища.

Разом з анонсом зовнішнього вигляду та рухів аватарів, Meta також оголосила, що скоро у Horizon Worlds з’явиться магазин, де люди зможуть витрачати реальні гроші на придбання аксесуарів для аватара.

Марк Цукерберг також розповів про нову функцію під назвою «магічні кімнати», яка дозволить командам працювати разом у змішаній реальності, а не лише у робочих просторах VR. Він сказав, що ця функція підійде для гібридних команд, де є люди, які працюють віддалено з тими, хто знаходиться у одному фізичному просторі. Зараз «магічні кімнати» проходять внутрішнє тестування та можуть бути запущені у 2023 році.

Meta Horizon Worlds

Було оголошено про інтеграцію у мережу сервісів віддаленого спілкування – Zoom і Microsoft Teams. Задум полягає в тому, щоб люди могли дзвонити на зустрічі, що відбуваються у віртуальній дійсності. З цією зміною люди зможуть приєднуватися до колег, які зустрічаються в Horizon Workrooms, зі своїх пристроїв, що не підтримують VR.

Інтеграція з Microsoft Teams дозволить учасникам спілкування приєднуватися до «імерсивніших» зібрань у Teams з Horizon Workrooms. Компанія не повідомила, коли буде доступна прив’язка до Teams, але ця функція є частиною ширшого партнерства з Microsoft щодо впровадження її програм для підвищення ефективності у VR.

Генеральний директор Microsoft Сатья Наделла приєднався до Цукерберга, щоб оголосити, що компанія також працює над Windows 365 для Quest Pro та Quest 2, і що контент із Word, Excel, Powerpoint та Outlook буде доступний для перегляду через гарнітури. Нещодавно покращені аватари Meta також будуть доступні в Teams.

Курс-професія "Копірайтер" від Skvot.
40 занять — і ти з упевненістю, скілами та портфоліо зможеш тиснути Apply на вакансії копірайтера.Досвідом і ключами поділяться 2 лекторки та запрошені спікери.
Детальніше про курс

Meta у другому кварталі втратила $2,8 млрд на VR та метавсесвіті — компанія Цукерберга вперше зафіксувала зниження доходів

Джерело: TechCrunch


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: