Новини Софт 05.07.2022 о 13:05 comment views icon

monobank з 1 серпня скасує пільгові тарифи за кредитами — ставка за карткою стане 3,1% на місяць

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

monobank з 1 серпня 2022 року повертає відсоткову ставку за кредитними продуктами на стандарті умови, які діяли у довоєнний час. Про скасування пільгових тарифів за кредитами клієнтів проінформували окремим сповіщенням у застосунку.

Нагадаємо, з 1 квітня 2022 року monobank скасував нарахування процентів на залишок власних коштів, але натомість знизив ставку за всіма кредитними продуктами до 1,6%, а у травні повністю відновив кредитування, включно з «Покупкою частинами». З 1 серпня необанк скасовує пільгові умови та повертає відсоткову ставку на стандарті умови. В monobank пояснили таке рішення нещодавнім підвищенням облікової ставки (місяць тому НБУ рекордно підвищив облікову ставку — з 10% до 25%).

monobank з 1 серпня скасує пільгові тарифи за кредитами — ставка за карткою стане 3,1% на місяць
Скриншот повідомлення про скасування пільгових умов кредитування в monobank

 

Які будуть тарифи за кредитними продуктами monobank з 1 серпня:

  • 3,1% на місяць за карткою (нараховується на максимальну заборгованість на день, за умови непогашення заборгованості в повному обсязі в пільговий період, за кожний день з моменту виникнення заборгованості) ;
  • 1,9% на місяць за Розстрочкою та Кредитом готівкою (на кредиті, відкриті до 1 серпня, пільговий тариф збережеться до кінця дії договору);
  • Умови щодо пільгового періоду (до 62 днів) залишаються без змін.

Разом з тим monobank скасовує обмеження на зняття готівки та перекази у рахунок кредитних коштів — ці зміни набули чинності вже з 1 липня. Знімати готівку клієнти monobank можуть у будь-яких банкоматах, касах банків-партнерів (А-банк та Universal Bank), а також в супермаркеті.

monobank з 1 серпня скасує пільгові тарифи за кредитами — ставка за карткою стане 3,1% на місяць
Скриншот повідомлення про скасування обмежень на зняття готівки та перекази у рахунок кредитних коштів в monobank

Будемо сподіватися, що з поверненням нарахування процентів на залишок власних коштів та підвищенням ставок за депозитами у гривні в monobank також не стануть затягувати.

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: