Новини Софт 08.06.2022 о 19:50 comment views icon

МВС нагадало про онлайн-послугу «Калькулятор», яка дозволяє розрахувати орієнтовну вартість реєстрації авто

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Наприкінці травня головний сервісний центр МВС відновив роботу офіційного вебсайту, включно з онлайн-сервісом «Калькулятор орієнтовної вартості реєстрації транспортного засобу». А зараз відомство принагідно нагадало про доступність послуги на тлі активного ввезення авто без розмитнення з Європи та різке підвищення попиту на електромобілі через паливну кризу.

За допомогою цього калькулятора автовласники можуть онлайн (без необхідності відвідувати сервісний центр МВС) розрахувати суму збору за реєстрацію ТЗ. Інструмент дозволяє дізнатися не лише скільки обійдеться реєстраційна послуга сервісного центру МВС для будь-якого типу ТЗ, а й про те, які саме податки та збори та в якому розмірі сплачуються у кожному конкретному випадку.

Сама послуга доступна за цим посиланням.

Напередодні прем’єр-міністр Денис Шмигаль анонсував запровадження полегшеної процедури швидкого розмитнення автомобілів — відповідна послуга має з’явитися в «Дії» до кінця цього місяця. А от безмитний режим ввезення машин можуть скасувати 30 травня — Кабмін вніс до Ради законопроєкт №7418, яким пропонує повернути мита на ввезення в Україну авто для власного користування.

Розмитнення авто в «Дія» — послугу обіцяють запустити до 1 липня


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: