Новини Новини 05.01.2023 о 19:31 comment views icon

Новий тренд: TWS-навушники з сенсорним екраном на кейсі. Технологію презентовано у моделях JBL Tour Pro 2 та HP Poly Voyager Free 60

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Кейси бездротових навушників можуть бути не лише сховищем та зовнішнім акумулятором. Компанії JBL та HP зробили їх зручним засобом керування, коли забезпечили невеликими сенсорними екранами. Дисплей відтворює найпростішу індикацію процесів та дозволяє перемикати треки або режими роботи.

Ще до CES 2023 JBL анонсувала бездротові навушники Tour Pro 2 з сенсорним екраном на кейсі для Європи, на виставці було зроблено оголошення про початок продажів у США. Заявлена ​​вартість $249,95 приблизно дорівнює американській ціні AirPods Pro.

TWS-наушники JBL Tour Pro 2

Сенсорний LED-екран на корпусі JBL Tour Pro 2 з діагоналлю 1,45 дюйма може бути корисним, щоб пропустити трек, увімкнути або вимкнути ANC і навіть переглянути повідомлення. Навушники працюють до 10 годин від батареї з вимкненим ANC або до 8 годин з увімкненим. У них вбудовано шість мікрофонів для кращої чутності під час дзвінка. Навушники підтримують Bluetooth 5.3, але поки що без LE – технологію додадуть пізнішим оновленням.

Навушники HP Voyager Free 60 Plus будуть продаватися корпоративним користувачам. Базова модель Voyager Free 60 поставляється зі звичайним зарядним кейсом, який додає 10 годин автономії у режимі розмови. Кейс моделі Plus має сенсорний OLED-екран, що дозволяє керувати відтворенням музики, гучністю та налаштуваннями, бачити стан батареї, а також приймати або відхиляти дзвінки.

TWS-наушники HP Poly Voyager Free 60

За допомогою кейсу можна керувати підключенням до пристроїв – навушники підтримують багатоточкове сполучення та можуть пам’ятати до восьми підключень. Інші функції Voyager Free 60 Plus включають адаптивне активне шумозаглушення з режимом прозорості та технологію WindSmart для підвищення чіткості дзвінків. Є підтримка AptX та керування торканням на самих навушниках. Вони також мають рейтинг захисту від пилу та вологи IP54.

Онлайн-курс "Створення текстів" від Skvot.
Великий практичний курс для розвитку скілів письма та створення історій, які хочеться перечитувати Результат курсу — портфоліо з 9 робіт та готовність братися за тексти будь-яких форматів.
Детальніше про курс

HP заявляє близько восьми годин прослуховування з увімкненим ANC, без допомоги кейсу. Він заряджається за допомогою USB-C або бездротово. Навушники мають кабель USB-3,5 мм, котрий можна під’єднати для прослуховування музики (без підтримки телефонних розмов).

TWS-наушники HP Poly Voyager Free 60

Ідея функціонального екрана на кейсах TWS-навушників напрошується сама собою – керувати прослуховуванням або розмовою доторканнями до самих навушників не дуже зручно. Кейс має усе необхідне для розміщення екрана: невеликі пласкі поверхні та джерело живлення. У потенціалі використання кейса для моніторингу та управління може зробити TWS-навушники більш функціональним та самостійним пристроєм.

Шведи анонсували TWS-навушники Urbanista Phoenix із кейсом, оснащеним сонячною панеллю Powerfoyle

Джерело: The Verge


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: