Новини Новини 26.05.2022 о 10:58 comment views icon

Петиція про візовий режим з росією набрала 25 тисяч голосів [Оновлено: Зеленський підтримав петицію]

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Петиція на сайті президента України, яка пропонує заборонити чи обмежити російським громадянам в’їзд на територію країни, 11 листопада набрала необхідні 25 тисяч голосів, тож незабаром її має розглянути Президент України Володимир Зеленський. Це та сама петиція, про яку ми вперше писали у березні.

Оновлено [26 травня 10:58]: Зеленський підтримав петицію про запровадження візового режиму для росіян та попросив прем’єр-міністра опрацювати це питання.

Петиція про візовий режим з росією набрала 25 тисяч голосів [Оновлено: Зеленський підтримав петицію]

Початковий текст новини від 2 травня

На момент публікації цього допису її підписали понад 26 424 осіб, і лишається ще 9 днів до завершення терміну збору підписів. Петицію зареєстрували на сайті Офісу президента 11 лютого 2022 — до початку повномасштабного вторгнення рф. Її автор — Мазура Микита Вікторович.

Можна згадати, що це не перше таке звернення — наприкінці 2021 року схожа петиція, яку зареєстрував активіст Сергій Стерненко, набрала необхідні 25 тис. голосів звернення за неповних 9 діб. Тоді Зеленський заявив, що запровадження додаткових змін у режимі поїздок громадян між Україною та рф потребує ретельного вивчення й аналізу усіх можливих сценаріїв розвитку, та дав відповідне доручення прем’єр-міністрові України Д. Шмигалю, Секретарю РНБО О.Данілову та Голові СБУ І.Баканову.

Онлайн-курс "Комунікаційний менеджер" від Skvot.
Ви отримаєте скіли комунікації, сформуєте CV та розробите власну one page strategy. Для своєї карʼєри та успішного масштабування бренду.
Програма курсу і реєстрація

Залишається сподіватися, що цього разу запровадження повної заборони на в’їзд в Україну чи візового режиму з росією, а також лукашенківською білоруссю, яка є союзником рф, не забарится, адже нам ще країну відбудовувати.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: