Новини Новини 22.03.2022 о 22:40 comment views icon

Пишуть, що білоруські війська от-от зайдуть в Україну. Ось cайт з контактами (телефони та email) білоруських солдатів та їх рідних

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Війна триває на лише на території України, але й в інформаційному та цифровому просторах, а українська ІТ-армія та користувачі соцмереж продовжують давати гідну відсіч ворожій пропаганді. І в наших силах зробити так, щоб в білорусі залишилося якомога менше тих, хто хоче брати участь у цинічній війні, яку розв’язала росія.

На сайті, який доступний за адресою https://zarmy.rip містяться контакти (телефони та email) білоруських солдатів та їх дружин, а також відповідні текстівки, які покликані донести правдиву інформацію та зірвати наступ. Можна в кілька натискань надіслати їм попередження та заклик не брати учать у війни проти українського народу.

Не секрет, що самопроголошений президент та білоруський диктатор лукашенко вже допомагає путіну — з території білорусі російська армія регулярно проводить наступальні операції та регулярно завдає авіаудари по українських містах. Ймовірність втягнення білорусі у війну з Україною обговорюється від самого початку, але останні повідомлення зробили цю потенційну загрозу надзвичайно реальною перспективою. 19 березня з України виїхали всі 11 співробітників посольства білорусі, 20 березня Генштаб ЗСУ повідомив про високу загрозу наступу з білорусі на Волинському напрямку (водночас, там заспокоїли, що готові до зустрічі). А сьогодні CNN з посиланням на джерела в НАТО повідомив, що в Альянсі та спецслужбах США “невдовзі” очікують повноцінного вступу білорусі до повномасштабної війни проти України на боці рф.

Нагнітанням паніки ситуації ми зарадити точно не зможемо, зате можна спробувати ще сильніше деморалізувати та відбити бажання воювати у білорусів, які, судячи з повідомлень у соцмережах та ЗМІ і без того не палають таким бажанням. Заодно можна з користю для країни та для себе провести час в укритті між повітряними тривогами.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: