Новини Новини 24.03.2022 о 17:11 comment views icon

Польский пошуковик No Fluff Jobs розмістив понад 800 вакансій для ІТ-фахівців з України

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Польська компанія No Fluff Jobs запустила новий інформаційний хаб для ІТ-фахівців, де зібрала працедавців із Польщі, Угорщини, Словаччини та Чехії, готових влаштувати на роботу українців. Інформаційний портал має на меті допомогти громадянам України знайти роботу в Польщі та інших країнах ЄС.

Вакансії, розміщені на порталі No Fluff Jobs, можуть зацікавити досвідчених програмістів, початківців, нетехнічних спеціалістів, а також фахівців із рекрутменту, HR, маркетингу та дизайну.

Зараз на сайті розміщено понад 800 вакансій зі спеціальною позначкою help4ua. Роботодавці, які розміщують такі вакансії, готові надати додаткові бонуси новим співробітникам, наприклад, релокаційні пакети, або допомогти з адаптацією в новій країні. Деякі з них шукають спеціалістів зі знанням української або готові працевлаштувати без знання польської мови. 

Додатково на порталі можна знайти корисну інформацію щодо адаптації в Польщі, оформлення банківських рахунків, медичної допомоги та всього пов’язаного з пошуком роботи, навіть інформацію про зарплати в ІТ у різних країнах Європи.
  • No Fluff Jobs — сайт із вакансіями для пошуку роботи для фахівців у IT-сфері, де в кожному оголошенні працедавці вказують “зарплатні вилки”. На сайті можна знайти вакансії в Польщі, Україні, Угорщині, Чехії та Словаччині, а також дистанційну роботу. У 2021 році тільки в Польщі було опубліковано понад 90 тисяч вакансій.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: