Новини Новини 23.04.2022 о 13:09 comment views icon

«ПриватБанк» повідомив про збій на каналах зв’язку — можливі перебої в роботі сервісів та проблеми з оплатою картками

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Вранці 23 квітня сталася аварія з каналами зв’язку «ПриватБанку». Про збій повідомила пресслужба найбільшого українського банку та попередила про ймовірні перебої в роботі сервісів.

Оновлено [14:55]: В ПриватБанку повідомили, що відновили стабільну роботу сервісів банку, Приват24, мережі банкоматів та оплати картками через торогові термінали.

«ПриватБанк» повідомив про збій на каналах зв'язку — можливі перебої в роботі сервісів та проблеми з оплатою картками

Через збій можливі перебої або затримки в роботі сервісів банку, мережі банкоматів та оплат картками через торгові термінали. Фахівці банку вже працюють над швидким відновленням стабільної роботи, проте ніяких подробиць щодо його причин та орієнтовного часу його усунення не повідомляють.

В ніч проти 23 квітня (з 23:00 17 квітня до 8:00 18 квітня) «ПриватБанк» проводив черговий етап регламентних робіт — не виключено, що проблема пов’язана саме з цим. Останнім часом банк майже кожен тиждень проводить регламенті роботи, а перебої у роботі сервісів «ПриватБанку» почастішали. Будемо сподіватися, що найближчим часом фахівці «ПриватБанку» розберуться та знайдуть ефективний спосіб, щоб забезпечити стабільну роботу у довготривалій перспективі, адже зараз від цього у прямому сенсі залежать людські життя.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: