Новини Новини 06.06.2022 о 11:59 comment views icon

Продаж останньої партії поштових марок «Русскій воєнний корабль… ВСЬО» відбудеться 10 червня

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

Минулої п’ятниці «Укрпошта» відновила продажі марок на eBay Продаж останньої партії поштових марок «Русскій воєнний корабль… ВСЬО» відбудеться 10 червняПродаж останньої партії поштових марок «Русскій воєнний корабль… ВСЬО» відбудеться 10 червня25 травня «Укрпошта» відкрила свій магазин на eBay, але невдовзі спрацював захист через велику кількість замовлень і продажі призупинили, виділивши на заокеанський майданчик 100 тис. наборів, а зараз національний поштовий оператор готується до фінальних продажів марок «Русскій воєнний корабль… ВСЬО» в Україні, які пройдуть 10 червня.

Остаточні продажі марки «Корабель ВСЬО» в Україні відбудуться онлайн, в сільських відділеннях та Головпоштамптах обласних центрів. Як і раніше, для уникнення спекуляція діятимуть обмеження — одна людина зможе придбати не більш ніж 2 листи марок, 5 конвертів і листівок в одні руки. Всі деталі гендиректор Ігор Смілянський обіцяє повідомити 9 червня.

«Село — це Україна, тому будуть марки і там. Чи вистачить всім — скоріш за все, ні, але робимо те, що можливо».

Ігор Смілянський,

гендиректор національного поштового оператора «Укрпошта»

Попередні онлайн-замовлення, зроблені під час першого етапу продажу поштових марок «Русскій воєнний корабль… ВСЬО» наразі в процесі обробки. Частина з них вже відправлена («десятки тисяч відправлено», зазначає Ігор Смілянський), а решту замовлень обіцяють відправити до кінця цього тижня.

Частині з клієнтів, які замовляли марки на майданчику Prom прийшла ануляція замовлення і були повернуті кошти. Смілянський запевнив, що клієнтам не варто турбуватись, оскільки їх марки на місці — замовлення будуть поновленні та відправлені.

«Укрпошта» також завершила приймання робіт на наступну марку «Добрий Вечір» — їх надійшло понад 1000. Наразі адміністрація обирає 5-10 кращих робіт — онлайн-голосування за найкращий варіант обіцяють запустити вже на цьому тижні. «Укрпошта» планує випустити марку «Доброго Вечора, ми з України» вже в липні. «Укрпошти» також планує випуск марки з легендарним Ан-225 «Мрія» та ще одної із псом-розмінувальником Патроном.

Онлайн-курс "Продуктова аналітика" від Laba.
Станьте універсальним аналітиком, опанувавши 20+ інструментів для роботи з будь-яким продуктом.
Дізнатись більше про курс

«Укрпошта» обирає ескіз марки «Доброго Вечора, ми з України» — можна пропонувати варіанти


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: