Новини Новини 14.03.2022 о 15:23 comment views icon

Revolut запустив платіжний сервіс без комісії для українських біженців в ЄС

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg

Максим Григор'єв

Автор новин

Міжнародний фінансовий додаток Revolut спростив вимоги для українців щодо відкриття рахунку та відмовився від комісій за обмін та поповнення.

Для переказу та отримання коштів достатньо прив’язати додаток до українського банківського рахунку.

Стандартний рахунок не стягуватиме щомісячної комісії. Безплатний тариф дозволяє отримувати та надсилати гроші. Обмеження на переказ із рахунку Revolut на інший рахунок становить €1500 на день. Картою сервісу можна користуватися у всій Європейській Економічній Зоні (ЄЕЗ) та Україні.

«Оскільки війна в Україні змусила виїхати понад два мільйони людей, ми вважаємо, що необхідно допомогти тим, хто найбільше постраждав, надаючи їм легкий і швидкий доступ до своїх коштів. Банківські перекази часто повільні та дорогі, тому ми сподіваємося, що ця ініціатива Revolut надасть просту та ефективну альтернативу. Я надзвичайно пишаюся тим, що є частиною британського фінтех-бізнесу, який може швидко допомогти українському народу у скрутний час»

Влад Яценко, співзасновник та технічний директор Revolut

Для відкриття рахунку достатньо завантажити програму Revolut з App Store або Google Play Store. Під час реєстрації введіть номер телефону, на який можна отримати SMS з підтвердженням. Виберіть країну, в якій ви перебуваєте, ведіть свою поточну адресу за межами України та інші особисті дані. Обов’язково потрібно завантажити фото українського паспорта чи ID-картки для підтвердження особи. Якщо у вас є тільки українська віза або дозвіл на проживання, можна завантажити їх.

Поки програма Revolut доступна англійською та іншими європейськими мовами, українську додадуть найближчим часом.

Воркшоп "PR + AI: Рисерч, Креатив, Контент" від Skvot.
Навчіться адаптувати потенціал АІ під задачі піарника. Корисні тулзи, яким можна делегувати рутину, генерувати свіжі ідеї для контенту і піар-стратегій.
Дізнатись більше

Британський фінтех-сервіс Revolut запустив переказ грошей в Україну більш ніж в 30 валютах


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: