Новини Новини 04.03.2022 о 14:59 comment views icon

«Сільпо» та NOVUS припиняють продаж усієї продукції бренду Coca-Cola та вилучають товар з полиць — раніше компанія відмовилась припиняти роботу в рф

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

NOVUS та «Сільпо» припиняють продаж усієї продукції бренду Coca-Cola. Так найбільші українські мережі супермаркетів відреагували на рішення світового виробника газованих безалкогольних напоїв не припиняти роботу у рф попри те, що країна-агресор веде ганебну війну проти України.

В «Сільпо» підтвердили бойкот у Твіттері, а NOVUS — на власній сторінці у фейсбуці. Компанії відмовились від нових закупівель.

«Придбання напоїв Rich, Schweppes, Sprite, Burn, BonAqua, Fanta, Monster, Fuzetea, Coca-Cola – це спонсорська підтримка компанії, що не засуджує дій окупантів»

NOVUS

Одночасно найбільші українські торгові мережі повідомили, що вже почали прибирати продукцію американського бренду з полиць своїх магазинів по всій Україні.

Курс Job Interview Crash Course від Enlgish4IT.
Отримайте 6 шаблонів відповідей на співбесіді, які ви зможете використовувати для структурування своїх відповідей. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Приєднатися

 


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: