Новини Кіно 12.07.2024 о 11:52 comment views icon

Трейлер «Рік і Морті: Аніме» — божевільні пригоди та японська естетика з 15 серпня

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/07/avatar-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/07/avatar-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/07/avatar-96x96.png

Ігор Панченко

Автор новин

Трейлер «Рік і Морті: Аніме» — божевільні пригоди та японська естетика з 15 серпня

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Анімаційний серіал «Рік і Морті» отримає нове втілення в аніме-форматі. Телеканал Adult Swim представив офіційний трейлер «Рік і Морті: Аніме» і анонсував дату виходу.

Режисер Такасі Сано (Takashi Sano), відомий роботою над «Вежею Бога», створив 10-серійний аніме-проєкт. У центрі сюжету — пригоди Ріка, Морті та родини Смітів у різних галактиках. За синопсисом, Рік відпочиває в псевдосвіті між мультивсесвітами, Саммер допомагає Космічній Бет боротися зі злою Галактичною Федерацією, а Морті закохується в загадкову дівчину — позачасову істоту.

Сано виступив сценаристом і режисером проєкту. Виробництвом займається компанія Sola Entertainment, а виконавчими продюсерами стали Джейсон Демарко (Jason Demarco) та Джозеф Чоу (Joseph Chou).

Трейлер

Англомовне озвучення:

  • Рік і Джеррі — Джо Деніелс (Joe Daniels)
  • Морті — Габріель Регохо (Gabriel Regojo)
  • Саммер — Донна Белла Літтон (Donna Bella Litton)
  • Бет — Патрісія Дюран (Patricia Duran)

Японський дубляж:

Онлайн-курс DevOps engineer від Mate academy.
Завдяки онлайн-курсу з гнучким графіком DevOps engineer ви зможете почати карʼєру в IT з нуля. .
Отримати знижку на курс
  • Йохей Тадано (Yohei Tadano)
  • Кейсуке Чіба (Keisuke Chiba)
  • Акіха Мацуї (Akiha Matsui)
  • Манабу Мураджі (Manabu Muraji)
  • Такако Фуджі (Takako Fuji)

Президент Adult Swim Майкл Увелін підкреслив, що Такаші Сано — не лише талановитий режисер, а й великий шанувальник «Ріка й Морті». Це робить його ідеальним кандидатом для створення альтернативної версії популярного шоу. Увелін також анонсував незвичайну рекламну кампанію: країною курсуватимуть автомобілі, стилізовані під Ріка та Морті, щоб відсвяткувати розширення всесвіту серіалу.

Прем’єра англомовної версії «Рік і Морті: Аніме» відбудеться 15 серпня о 00:00 (15 серпня о 07:00 за київським часом) на каналі Adult Swim. Субтитрована японська версія вийде 17 серпня о 00:00 на Toonami, присвяченому аніме та бойовикам.

«Рік і Морті» — плани на 10 сезонів та тизер 10 серійного аніме

Джерело: Variety

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: