Новини Відео 25.04.2022 о 14:00 comment views icon

Видання ITC.ua допоможе волонтерам збирати кошти для військових і гуманітарних потреб

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/05/1-kopyya-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/05/1-kopyya-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/05/1-kopyya-96x96.png

ITC.UA

Редакція ITC.ua

Редакції видань Creators Media Group – MC.today, Highload та ITC.ua запускають проєкт допомоги волонтерським ініціативам, які беруть участь у відбитті російського вторгнення та збирають кошти на закупівлю потрібних українцям речей.

Про проєкт

Метою нашого проєкту є підтримати волонтерські ініціативи, щоб ті змогли зібрати кошти на потрібні країні речі й обладнання. Це можуть бути тепловізори або спорядження для конкретного батальйону, медикаменти або гуманітарна допомога для людей, яких ви знаєте особисто, або інші необхідні на війні речі.

Наші читачі готові підтримувати волонтерів. Ми вже зібрали за три дні суму, необхідну для закупівлі тепловізорів 29-му окремому стрілецькому батальйону ЗСУ – приблизно 200 тис. грн.

Ініціативам, які ми вирішимо підтримати, ми допоможемо рекламою у виданнях на безоплатній основі – напишемо про них новину, запустимо рекламну кампанію на наших сайтах. 4 млн читачів наших видань (MC.today, Highload та ITC.ua) дізнаються про вашу ініціативу та зможуть її підтримати.

Умова для участі лише одна – ми попросимо вас вказати, для допомоги кому ви збираєте кошти. Це мають бути конкретні люди, організація чи підрозділ ЗСУ.

Ми не братимемо участь у прийманні грошей – в оголошеннях будуть вказані ваші рахунки, і читачі підтримуватимуть вас напряму. Закупівля необхідних речей – також ваша відповідальність.

English For Tech course.
Лише 7 тижнів по 20-30 хвилин щоденного навчання допоможуть вам подолати комунікативні бар'єри. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Дійзнайтеся більше

Як подати заявку

Щоб подати вашу ініціативу на розгляд, заповніть цю форму. Ми намагатимемося підтримати максимальну кількість ініціатив. Але оскільки наш ресурс обмежений, ми віддаватимемо перевагу невеликим ініціативам, які без нашої допомоги не зможуть достукатися до українців. Після отримання заявки ми відповімо орієнтовно протягом тижня.

Після завершення збору ми попросимо вас надіслати нам підтвердження, що гроші пішли на вказані цілі.

Інформація про наші видання

  1. Незалежні медіа про технології та IT-бізнес – MC.today, Highload та ITC.ua.
  2. Загальна аудиторія видань – 4 млн користувачів, 10 млн переглядів сторінок на місяць.
  3. Медіахолдинг Creators Media Group започаткували 5 років тому в Україні. Власники видань – українці Тимур Ворона та Віра Черниш.
  4. З перших днів війни підтримуємо кампанію зі збору коштів для ЗСУ – на сторінках видань ви можете побачити банери із закликом пожертвувати гроші українській армії.
  5. Уже два місяці розповідаємо про корисні для українців волонтерські та благодійні ініціативи.

Заповнити форму

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: