Новини Новини 26.04.2022 о 11:35 comment views icon

Warner Bros. та Джей Джей Абрамс працюють над фільмом по Hot Wheels

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

Студія Bad Robot Джей Джей Абрамса співпрацює з Warner Bros над створенням фільму по Hot Wheels у форматі live-action за участю живих акторів — ще одна ознака, що Mattel має серйозні наміри щодо кінобізнесу.

В пресрелізі майбутній проєкт описується як демонстрація «одного із найгарячіших і найкрасивіших у світі автомобілів, вантажівок-монстрів і мотоциклів». Коментуючи співпрацю, виконавча продюсерка Mattel Films Роббі Бреннер не надала жодних подробиць сюжету, але натякнула на те, що нова кіноадаптація націлена на широке коло фанатів Hot Wheels.

«Як світовий лідер у сфері автомобільної культури, Hot Wheels з покоління в покоління вселяє дух суперництва в автолюбителів. Фанати різного віку ось-ось відправляться у найважливішу поїздку свого життя з неймовірно талановитими командами Bad Robot Джей Джей Абрамса та Warner Bros. Pictures, щоб перетворити легендарну франшизу Hot Wheels у захопливу історію для великого екрана».

Роббі Бреннер

продюсерка Mattel Films

Дата початку фільмування і дата виходу фільму по Hot Wheels поки що невідома.

На відміну від майбутнього фільму про Барбі від Mattel, до якого вже приєдналося кілька зірок і де є центральний персонаж для створення зв’язних наративів, деталей щодо Hot Wheels — фільму про перегонові автомобілі — обмаль і уяві тут особливо ніде розгулятися. Але Hot Wheels з однаковим успіхом може стати пристойним фільмом, особливо якщо Warner Bros. та Mattel створять проєкт, який стане відповіддю на франшизу Fast & Furious / «Форсаж» від Universal.

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: