Новости Новости 29.06.2021 в 13:36 comment

Гендиректор «Укрпошти» Ігор Смілянський востаннє подовжив контракт — до 30 червня 2023 року

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Наглядова рада АТ «Укрпошти» подовжила контракт генерального директора Ігоря Смілянського ще на два роки — до 30 червня 2023 року.

Це вже друге подовження контракту. Ігор Смілянський був призначений генеральним директором «Укрпошти» 1 липня 2016 року, а 17 серпня 2018 року з ним підписали новий трирічний контракт на цю посаду, який тепер закінчився.

Кандидатуру теперішнього гендиректора одноголосно підтримали всі члени наглядової ради, зокрема і представники акціонера «Укрпошти» — Міністерства інфраструктури України, повідомляє прессслужба національного поштового оператора країни.

Коментуючи подовження контакту Ігор Смілянський повідомив на своїй сторінці в Facebook, що більше немає наміру продовжувати контракт та залишить посаду гендиректора «Укрпошти» одразу після закінчення контракту. Також топменеджер повідомив, що за ці два роки він разом з командою «Укрпошти» повинен встигнути реалізувати дуже багато планів. Що це за плани, він пообіцяв детальніше розказати 1 липня.

Під керівництвом Ігоря Смілянського АТ «Укрпошта» успішно провела масштабний ребрендинг, почала поетапне оновлення послуг кур’єрської доставки, який триває по цей день, та змінила збиток на прибуток. За останні 5 років національний поштовий оператор збільшив дохід удвічі з середнім щорічним приростом 19%, а 2020 рік компанія завершила з чистим прибутком у 184,5 млн грн при 9,2 млрд грн доходу.

Укрпошта завершила 2020 рік з чистим прибутком у 184,5 млн грн при 9,2 млрд грн доходу

Онлайн-курс "Project Manager" від Laba.
Станьте проджектом, що вміє передбачати ризики наперед і доводити проєкт до результату, який хочуть замовники. Поділиться досвідом Павло Харіков, former Head of PMO в Kyivstar.
Програма курсу і реєстрація

Також оператор суттєво оновив автопарк, покращив якість сервісу, запустив нові комерційні поштові продукти, які дозволили збільшити прибутки та стати 5-тим в Україні провайдером послуг з прийняття платіжних карток за кількістю POS-терміналів, а також суттєво покращив міжнародні рейтинги України серед операторів поштового зв’язку та отримала приз кращої пошти світу у 2019 році у 2-х категоріях.

У травні Укрпошта анонсувала будівництво під Києвом першого автоматизованого сортувального центру за 50 мільйонів доларів.


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: