Новости Новости 17.12.2021 в 14:42 comment views icon

Грошову компенсацію за «пакунок малюка» відтепер можна отримати в «єМалятко»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заместитель главного редактора, руководитель отдела новостей

Мінцифра повідомила про запуск нової послуги для батьків — у «єМалятко» стало доступне оформлення грошової компенсації за «пакунок малюка».

Компенсацію можуть оформити тільки ті батьки, які обрали гроші замість пакунка малюка в пологовому будинку або управлінні соцзахисту населення за місцем проживання.

Щоб отримати кошти, потрібно заповнити заявку онлайн особисто одному з батьків на сайті «Дія». А також відкрити спеціальний рахунок «Пакунок малюка» в будь-якому відділенні ПриватБанку. Кошти будуть зараховані тільки на цей рахунок.

Розмір компенсації становить 6 300 грн у разі подання заяви в грудні 2021 року. Кошти можна використати на придбання дитячих товарів офлайн або в інтернет-магазинах, список яких розміщений на сайті Мінсоцполітики.

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: