Новости Новости 05.07.2021 в 19:41 comment

Samsung анонсує в Україні початок продажів роботів-пилососів зі штучним інтелектом – JetBot AI

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новостей

Компанія Samsung повідомила про початок продажів в Україні нових моделей роботів-пилососів JetBot: VR50T95735W/EV, VR30T85513W/EV, VR30T80313W/EV. Як заявляє розробник, JetBot є першим роботом-пилососом, побудованим на технології штучного інтелекту від Intel.

Нові роботи-пилососи JetBot пропонують низку переваг і вдосконалень: покращене пересування по дому, прибирання з мінімальним втручанням із боку користувача, а також додаткові розумні функції. Наприклад, функція Intelligent Power Control визначає тип поверхні й кількість пилу та автоматично встановлює необхідну потужність всмоктування. Також повідомляється про можливість наглядати за оселею в разі відсутності господарів.

Samsung анонсує в Україні початок продажів роботів-пилососів зі штучним інтелектом – JetBot AI

Відмінністю JetBot 90 AI+ є навігаційна система, завдяки якій робот-пилосос переміщується навіть за досить складними маршрутами. В основі цієї системи – лазерний радар LiDAR, який визначає місце розташування об’єктів на шляху і відстань до них. Разом із ним працює відеокамера, даючи роботові змогу бачити й успішно маневрувати не тільки навколо великих об’єктів, а й оминати дрібні предмети, наприклад, телефонні кабелі. За допомогою 3D-сенсорів і камер JetBot 90 AI+ розпізнає та класифікує об’єкти, наносячи на карту приміщення.

Samsung анонсує в Україні початок продажів роботів-пилососів зі штучним інтелектом – JetBot AI

Додаток SmartThings дає можливість вказати заборонені чи потрібні для прибирання зони. Також він дозволяє у реальному часі стежити за переміщеннями пристрою, призупиняти чи повністю скасовувати прибирання. У JetBot 90 AI+ є вбудована камера, яка дозволяє через віддалене під’єднання в режимі реального часу спостерігати за домашніми улюбленцями, поки користувач на роботі. А в режимі патрулювання користувач можете стежити за станом свого будинку та можливими непроханими гостями. При цьому підтримується наскрізне шифрування, тому відео надійно захищене й бачити його може тільки авторизований користувач.

Онлайн-курс "Android Developer" від robot_dreams.
Курс для всіх, хто хоче навчитися розробляти застосунки для Android з нуля, створити власний пет-проєкт для портфоліо та здобути професію, актуальну наступні 15–20 років.
Програма курсу і реєстрація

Samsung анонсує в Україні початок продажів роботів-пилососів зі штучним інтелектом – JetBot AI

Моделі VR50T95735W/EV та VR30T85513W/EV мають у комплекті очисну станцію з технологією Air Pulse. Таким чином робот повністю автономний і може тривалий час функціонувати без втручання господаря. Після прибирання JetBot 90 AI+ самостійно повернеться до станції Clean Station, яка автоматично очистить його пилозбірник. Саму станцію знадобиться очищати тільки раз на кілька місяців – про це повідомить блакитний світлодіод.

Продажі нових JetBot в Україні розпочинаються з 5 липня 2021 року. Докладніше дізнатись про особливості кожної окремої моделі та знайти адреси торгових точок можна на офіційному сайті виробника.


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: