Новости Новости 02.11.2021 в 16:16 comment views icon

У «Дії» з’явились СOVID-сертифікати для дітей старше 12 років

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Новий день, і запуск нового COVID-сертифікату у «Дії» — цього разу мова про документ для дітей старше 12 років, які отримали одну чи дві дози вакцини проти коронавірусу.

Такий сертифікат може згенерувати один з батьків дитини — потрібно лише оновити застосунок і додати свідоцтво про народження дитини. Само собою, обов’язковою умовою є проходження дитиною повного курсу вакцинації — у жовтні МОЗ дозволили масову вакцинацію (препаратом від Pfizer/BioNTech) проти COVID-19 усіх дітей від 12 років.

Згенерувати дитячий СOVID-сертифікат можна так само, як і дорослий — у меню «Послуги» потрібно обрати «COVID-сертифікати» і надіслати запит. Документ має підтягнутися автоматично і з’явитися у додатку разом із документом дорослого.

З 14 років підлітки можуть самостійно авторизуватися в Дії за допомогою модулю NFC в ID-картці або біометричному паспорті.

Мінцифра також записала покрокову відеоінструкцію з отримання дитячого COVID-сертифікату у застосунку Дія.

Онлайн-курс "Нотації BPMN" від Laba.
Опануйте мову BPMN для візуалізації бізнес-процесів, щоб впорядкувати хаос у них.Після курсу ви точно знатимете, що саме обрати для розв’язання завдань вашого бізнесу.
Дізнатись більше

На день раніше Мінцифра запустила у Дії бета-тест COVID-сертифікатів на підставі ПЛР-тестів, а також запустила спеціальні пункти допомоги з отримання СOVID-сертифікатів (поки тільки в Києві).

Мінцифра запустила у Дії бета-тест COVID-сертифікатів на підставі ПЛР-тестів


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: