Новости Новости 15.09.2021 в 12:56 comment views icon

Український фонд стартапів відібрав 8 стартапів для участі у CES 2022, це Esper Bionics, Effa, Qudi, Comeback Mobility, Manna, Copra, Neverdark та Cardiomo

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Український фонд стартапів спільно з Western NIS Enterprise Fund вперше провели публічний відбір стартапів для участі у Consumer Electronic Show 2022. З 17 команд були обрані вісім переможців, які отримають інноваційні ваучери, будуть звільнені від оплати за оренду площі на виставці та представлять свій продукт у рамках українського павільйону стартапів CES Eureka Park, що відбудеться у Лас-вегасі, штат Невада. Крім цього вони також зможуть пройти CES Bootcamp – інтенсивний тренінг, для того щоб якнайкраще презентувати свій стартап.

“Це без перебільшень унікальна подія для нашого регіону, адже вперше ми стимулюємо участь стартапів представити свої розробки на одній з найвідоміших виставок технологій на планеті на рівні держави. Завдяки нашій новинці у вигляді інноваційних ваучерів командам не треба хвилюватися за витрати для мандрівки за океан. Окремо зазначу гарну організацію і прозорий відбір учасників, який всі бажаючі зможуть спостерігати в режимі реального часу” – прокоментував директор Українського фонду стартапів Павло Карташов.

https://youtu.be/DKscDiCwJas

У конкурсі змагались наступні стартапи:

  • Comeback Mobility. Розумні сенсори для милиць для контролю навантаження після захворювань та ушкоджень нижніх кінцівок.
  • Unlink VR. Рішення для бездротової передачі даних для VR на основі спрямованого лазерного випромінювання та системи стеження.
  • SANI. Пристрої, які перетворюють просту воду та сіль у потужний і безпечний антисептик.
  • Dronoport. Захищений бокс з дроном, де заряджаються бортові акумулятори, де дрон приземляється і злітає.
  • Qudi. Маска, яка дозволяє проявляти будь-які емоції на обличчі без розкриття особистості.
  • Lapsim. Це медичний пристрій та програмне забезпечення для навчання лапароскопічній хірургії.
  • Neverdark. Біокаміни зі справжнім полум’ям.
  • Knopka. Система, що автоматизує догляд за пацієнтами на лікарняних ліжках.
  • MySat. STEM конструктор та модель реального супутника, яку можна скласти без наявності спеціальних знань.
  • Effa. Екологічно чисті одноразові гігієнічні продукти, виготовлені зі 100% перероблюваних та відновлюваних матеріалів.
  • Manna. Інтерактивна медіа платформа для створення авторського 3D-анімаційного контенту, стрімінгу та соціальної взаємодії у VR середовищі.
  • Oranta-AO. Рішення про аналіз пульсацій під час вимірювання артеріального тиску.
  • BloogerMall. Платформа дозволяє рекламодавцям замовляти рекламу у блогерів швидко, безпечно та ефективно завдяки таким вбудованим інструментам, як аналітика сторінок блогерів в соц. мережах, фільтри для пошуку блогерів з необхідною ЦА, функції Безпечна угода та рейтинговою системою.
  • Copra. Український виробник акустичних систем та підсилювачів преміального класу.
  • Esper Bionics.  Розробляє біонічний протез руки нового покоління та хмарну платформу як сервіс, що навчає протези звичкам користувача, покращуючи керування.
  • Hushme. Маска створена для збереження конфіденційності мови і тиші розмов.
  • Cardiomo. Рішення на основі штучного інтелекту для дистанційного моніторингу пацієнтів, що забезпечує розумний, безперервний, реальний час та економічно ефективний моніторинг поза лікарняними установами.

Переможцями стали вісім з них, а саме: Esper Bionics, Effa, Qudi, Comeback Mobility, Manna, Copra, Neverdak та Cardiomo.

Зазначимо, що за час роботи Український фонд стартапів отримав понад 3000 заявок та профінансував майже 200 стартапів на суму $5 млн.

Бізнес англійська від Englishdom.
Тут навчають за методикою Кембриджу, завдяки якій англійську вивчили понад 1 мільярд людей. Саме вона використовується в найкращих навчальних закладах світу, і саме за нею створені курси.
Інформація про курс

Джерело: Український фонд стартапів

Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: