Новости Новости 17.09.2021 в 16:04 comment views icon

У Києві почали робити платним паркування на окремих вулицях спальних районів (тариф — 5 грн в годину, 70 грн на день)

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Ще влітку з’явилися чутки, що київська влада планує зробити платним паркування у дворах будинків столиці. На той момент КМДА заперечувала цю інформацію, але в столиці вже зробили платним паркування на окремих вулицях.

Згідно з картою паркувань Києва від КМДА, такі парковки з’явилися на декількох вулицях на Позняках та біля ТРЦ Dream Town на Оболоні.

У Києві почали робити платним паркування на окремих вулицях спальних районів (тариф - 5 грн в годину, 70 грн на день)

Паркування вважається платним з 08:00 до 22:00 та діє на таких локаціях:

  • вул. Урлівська — цілком;
  • вул. Анни Ахматової — цілком;
  • вул. Олени Пчілки — цілком;
  • пр. Григоренка: 24 — 28;
  • вул. Срібнокільська: від ТРЦ Аркадія до вул. Княжий Затон;
  • вул. Драгоманова: від вул. Анни Ахматової до вул. Здолбунівської.

У соцмережах місцеві мешканці обурюються такому рішенню, тому що для них залишити автівку біля дому вартує 70 гривень на день.

«Тепер, виходить, немає сенсу залишати автомобіль вдома (економити гроші, не забруднювати повітря) і їхати на роботу громадським транспортом. Простіше заплатити ті ж гроші за паркування біля офісу, але зате їхати в комфорті, ніж штовхатися в громадському транспорті і все одно платити за паркування автомобіля, але вже біля свого будинку», — пише один з жителів Позняків.

Онлайн-курс Frontend-разробник.
Курс на якому ти напишеш свій чистий код на JavaScript, попрацюєш із різними видами верстки, а також адаптаціями проектів під будь-які екрани. .
Зарееструватися

Зазначимо, що з 1 липня 2021 року у Києві встановлюються нові тарифи на паркування автомобілів у центрі та поблизу з центром міста на муніципальних майданчиках уздовж доріг та вулиць.

У І зоні, яка охоплює центральну частину міста, вартість 1 години паркування становитиме 35 грн/год, а в ІІ зоні, на прилеглих до центру територіях, – 25 грн/год. У спальних районах міста вартість лишається без змін – 5 грн/год.

У Києві почали робити платним паркування на окремих вулицях спальних районів (тариф - 5 грн в годину, 70 грн на день)

У разі несплати за паркування на водіїв накладатимуть штрафи відповідно до чинного законодавства – у 20-кратному розмірі від вартості години паркування залежно від зони: 700 грн, 500 грн і 100 грн відповідно.

Нагадаємо, що на початку вересня Київрада легалізувала неофіційні нічні паркомайданчики, додавши 214 парковок на 21,657 машиномісць, що принесуть в бюджет 46 млн грн на рік.

Онлайн-курс Frontend-разробник.
Курс на якому ти напишеш свій чистий код на JavaScript, попрацюєш із різними видами верстки, а також адаптаціями проектів під будь-які екрани. .
Зарееструватися

Джерело: КМДА, Хмарочос

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: