Статті Серіали 03.12.2023 о 10:00 comment views icon

Найцікавіші нові серіали грудня 2023 року

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/InShot_20211019_133817124-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/InShot_20211019_133817124-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/InShot_20211019_133817124-96x96.jpg

Денис Федорук

Автор статей та рецензій

Найцікавіші нові серіали грудня 2023 року

Як це не дивно звучить, але сповнений святкових днів грудень виглядає бідненько у плані нових цікавеньких шоу. Хоча, звісно, зовсім без контенту глядачі точно не залишаться. Що саме пропонує поточний місяць — читайте в нашому традиційному матеріалі.

Нові серіали

«Криваве узбережжя» / Pax Massilia

Жанр: бойовик, кримінальний трилер
Дата прем’єри: 6 грудня
Реліз: Netflix

Події серіалу відбуваються у Марселі. Группа поліціянтів з особливими методами роботи вистежує небезпечного злочинця, щоб не дозволити тому занурити місто у кровопролиття.

«Криваве узбережжя» — новий проєкт відомого французького кінематографіста Олів’є Маршаля («Набережна Орфевр, 36», «Недоторканні»).

«Моє життя з Волтерами» / My Life with the Walter Boys

Жанр: підліткова драма
Дата прем’єри: 7 грудня
Реліз: Netflix

Онлайн-курс "Business English for Marketers" від Laba.
Опануйте професійну англійську для маркетингу.Розширте карʼєрні можливості для роботи з іноземними колегами: від розробки нових продуктів до презентації стратегії бренду.
Детальніше про курс

У серіалі «Моє життя з Волтерами» розповідається про нещодавно осиротілу Джекі Говард — дівчинку-підлітка з Мангеттену. Вона переїжджає в сільську місцевість Колорадо, у родину своєї опікунки, яка має десять синів. Там головна героїня вчиться дружити, любити та не втрачати надію на краще.

«Моє життя з Волтерами» — драма про дорослішання, яка є адаптацією однойменного роману Алі Новака 2014 року, вперше опублікованого на платформі Wattpad.

«Yu Yu Hakusho: Детектив світу духів» / Yu yu hakusho

Жанр: екшн, фентезі
Дата прем’єри: 14 грудня
Реліз: Netflix

Онлайн-курс "Business English for Marketers" від Laba.
Опануйте професійну англійську для маркетингу.Розширте карʼєрні можливості для роботи з іноземними колегами: від розробки нових продуктів до презентації стратегії бренду.
Детальніше про курс

Історія обертається навколо підлітка Юсуке Урамесі, який постійно встряє у бійки. Одного разу він намагається врятувати дитину, що потрапила в автокатастрофу, але помирає. Після воскресіння Юсуме належить опанувати свої нові здібності та стати дослідником надприродних сил.

«Детектив світу духів» — екранізація манги Yu Yu Hakusho авторства Йосіхіро Тогасі, що виходила з 1990 по 1994 роки.

«Персі Джексон та Олімпійці» / Percy Jackson and the Olympians

Жанр: фентезі, екшн, підліткова драма
Дата прем’єри: 20 грудня
Реліз: Disney+

Сюжет «Персі Джексона та Олімпійців» заснований на однойменному циклі пригодницьких романів Ріка Ріордана. 12-річному напівбогу Персі Джексону доведеться мати справу із самим Зевсом, адже той звинувачує хлопця у викраденні його блискавки.

Нагадаємо, що кінематограф вже не вперше звертається до творів Ріордана про Персі Джексона. У 2010 році вийшла повнометражна екранізація «Персі Джексон та викрадач блискавок», а через три роки з’явився сиквел з підзаголовком «Море чудовиськ». В обох фільмах титульну роль виконав Логан Лерман.

«Створіння Кенсона» / Gyeongseong Creature

Жанр: трилер, детектив, жахи
Дата прем’єри: 22 грудня
Реліз: Netflix

Навесні 1945 року в Кенсоні, під час японського панування у Кореї, двоє молодих людей стикаються з дивною істотою, народженою людською жадібністю. Героям доведеться вступити з нею у безкомпромісну боротьбу за виживання.

Серіал буде розділений на дві частини: прем’єра першої відбудеться 22 грудня (7 епізодів), а друга, куди увійдуть завершальні 3 серії, прем’єрується на сервісі 5 січня 2024 року.

«Берлін» / Berlín

Жанр: серіал про пограбування
Дата прем’єри: 29 грудня
Реліз: Netflix

«Берлін» — спіноф популярного серіалу «Паперовий будинок». Його сюжет зосереджується на однойменному персонажі, який збирає високопрофесійну команду в Парижі, щоб спланувати одне з найбільш амбіційних пограбувань в історії.

Продовження серіалів

«Кульгаві коні» / Slow Horses

Жанр: шпигунський трилер
Дата прем’єри: 29 листопада
Реліз: Apple TV+
Сезон: 3

У статті за минулий місяць, через відсутність у графіку релізів на час її написання, ми не вказали, що в кінці листопада виходить третій сезон популярного серіалу «Кульгаві коні». Отже, хоч і з невеличким запізненням, виправляємо цю історичну несправедливість.

«Кульгаві коні» розповідає про команду агентів-аутсайдерів британської розвідки. У третьому сезоні Джексон Лемб та його команда виявляються втягнутими у змову, яка загрожує майбутньому не лише їхнього відділу, а й усього МІ-5.

«Милий дім» / Seuwiteuhom 

Жанр: жахи, фентезі
Дата прем’єри: 1 грудня
Реліз: Netflix
Сезон: 2

У 2020 році нетфліксівська екранізація однойменного вебтуна Кіма Карнбі та Хван Янг-чана зібрала оберемок позитивних відгуків кінокритиків, тож вихід другого сезону був питанням часу. А поки глядачі спостерігатимуть за битвами з монстрами у новому сезоні, вже повним ходом йтиме розробка третього.

«Влада в нічному місті. Книга третя: Юність Кенена» / Power Book III: Raising Kanan

Жанр: кримінальна драма
Дата прем’єри: 1 грудня
Реліз: STARZ
Сезон: 3

«Юність Кенена» це спіноф-приквел драматичного серіалу «Влада у нічному місті», який розповідає про молоді роки Кенана Старка. Нагадаємо, що оригінальне шоу налічувало 6 сезонів та виходило на екрани з 2015 по 2020 роки, а роль Старка у ньому виконав 50 Cent.

«Гільда» / Hilda 

Жанр: анімаційний
Дата прем’єри: 7 грудня
Реліз: Netflix
Сезон: 3

Найцікавіші нові серіали грудня 2023 року

Чергові пригоди сміливої дівчинки з синім волоссям Гільди та її фантастичного звіра лисоленя Живчика продовжаться у третьому сезоні популярного мультсеріалу. Його сюжет заснований на однойменній серії коміксів британського ілюстратора Люка Пірсона. Відомо, що цей сезон буде останнім.

«Чергування» / Vigil 

Жанр: поліційний процедурал
Дата прем’єри: 10 грудня
Реліз: BBC One, Peacock
Сезон: 2

Дія серіалу розгортається в Шотландії, і більшість подій відбувається на вигаданому підводному човні з балістичними ракетами. У першому сезоні головний детектив-інспектор шотландської поліційної служби Емі Сільва вирушала на цей човен для розслідування смерті на борту, яка сталася невдовзі після загадкового зникнення шотландського рибальського траулера. У підсумку це призвело до конфлікту поліції з Королівським флотом та МІ-5.

Детальної інформації про другий сезон наразі немає, але те, що глядачів чекають нові розслідування сумніватися не доводиться.

«Джек Річер» / Reacher 

Жанр: кримінальний трилер, детектив, бойовик
Дата прем’єри: 15 грудня
Реліз: Amazon Prime Video
Сезон: 2

Сюжет другого сезону серіалу про колишнього військового поліціянта Джека Річера буде заснований на одинадцятій книзі однойменної серії романів Лі Чайлда «Суцільні проблеми та неприємності». Двома словами суть історії така: коли члени старого військового підрозділу Річера починають гинути один за одним, головний герой думає лише про одне — помсту.

«Доктор Смерть» / Dr. Death

Жанр: кримінальна драма
Дата прем’єри: 21 грудня
Реліз: Peacock
Сезон: 2

Другий сезон «Доктора Смерть» зосередить увагу на швейцарсько-італійському хірургу Паоло Маккіаріні. Він займався регенеративною експериментальною медициною і публікував хибні відомості про стан своїх пацієнтів, які отримували критичні ускладнення та помирали. В підсумку він був засуджений за своє шахрайство і злочини. Сюжет серіалу заснований на однойменному подкасті.

«Що як…?» / What If…?

Жанр: анімаційний, антологія, супергеройський екшн
Дата прем’єри: 22 грудня
Реліз: Disney+
Сезон: 2

Мультсеріал «Що як…?» ґрунтується на однойменній серії коміксів Marvel та досліджує альтернативні таймлайни у мультивсесвіті. Кожен епізод показує, що сталося б з тими чи іншими героями фільмів КВМ, якби основні події останніх відбулися якось інакше. Наприклад, що, як Пеггі Картер стане Першою месницею? Або що, як Кіллмонгер врятує Тоні Старка?

«Нічний суд» / Night Court

Жанр: ситком
Дата прем’єри: 23 грудня
Реліз: NBC
Сезон: 2

Найцікавіші нові серіали грудня 2023 року

Суддя Еббі Стоун приїжджає до Нью-Йорка, щоб влаштуватися на роботу як магістрат нічної зміни кримінального суду Мангеттену. Раніше цю посаду обіймав її покійний батько Гаррі Стоун. До складу працівників зміни також входять: амбітний прокурор Олівія, невпевнений у собі клерк Ніл, веселий та ексцентричний судовий пристав Донна Гурганус та громадський захисник Ден Філдінг.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: