Дописи 14.08.2023 о 03:56 comment views icon

ChatGPT на конкурсі блогів ITC.UA

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/08/Bezymyannyj-150x150.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/08/Bezymyannyj-150x150.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/08/Bezymyannyj-150x150.png

Ydri

автор

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.

Здрастуйте, читачі, адміністратори, адеквати та неадеквати.

Пишу вночі, бо стимул знайшов мене сам. Але вночі писати — це багато помилок, друкарських помилок і взагалі …Так що, не треба злитись (ну або злиться і йдіть нафіг 🙂

Підіб’ю короткий підсумок щодо штучного інтелекту та конкурсу (його відгалуження).

Раніше, коли ввели додатковий конкурс, я почав ворушити напівпопіями… навіть не знаю, як це переведе гугл.

Примітно те, що я дуже розлютився на один з Блогів до того, як з’явився додатковий конкурс. І свої зауваження відписав тут.

Загалом, витративши певну кількість часу, шастаючи Блогами в пошуках засранців, і використовуючи різні сайти, на яких можна всунути текст і знайти “патерни” (GPT-2 Output Detector, AI DETECTOR), я все ж підтвердив свої міркування.

ChatGPT на конкурсі блогів ITC.UA

ChatGPT на конкурсі блогів ITC.UA

P.S. Весь текст одним шматком вставляти туди не варто – там починається плутанина, але шматочками – цілком.

Онлайн-курс "Створення електронної музики" від Skvot.
Практичний курс про те, як знайти власний стиль та написати й зарелізити свій перший трек.
Програма курсу і реєстрація

…підтвердив свої здогади щодо Блога клавіатури. Від цього ж автора є блог про ліхтарик, який сторонні програми визначають як підозрілий. Але в мене до нього претензії саме щодо заповнення, щодо суті, а не підбору слів. Справа не тільки у відсутності реальних фото, а й у тому, що у статті зазначено все те, що потенційний читач/покупець повинен почути, щоб йому впарювали виріб. Також, трохи дивний результат, якщо спиратися на відсотки. Ймовірно, позначається той факт, що Блог мав більше слів про властивості, до яких чіплятися важко.

Щодо Блога про приставку Денді – там я написав коментар навіть не замислюючись, що у світі ще існують люди, які підуть на нахабство та дурість на відкритому конкурсі. І до статті ставився так, ніби вона рукописна, але проста як п’ять копійок. І навіть, якщо цю статтю розглядати як “автор-сором’язливка”, то не вистачає суто людських проблем у підборі слів, речень, послідовності.

Є підозра, що організатори це все затіяли одразу (хитрі засранці). А потім спостерігали за коментарями “піддослідних”, хе-хе.

Не можеш перемогти — треба це очолити (с) якийсь американець

P.S. Особиста думка, що не стосується конкурсу — якісь мудаки вирішили пограти в Бога, створили штучний інтелект, а нам тепер доведеться дедалі частіше вдаватися до програм виявлення праць цих мудаків. 

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: