Дописи 06.03.2024 о 13:30 comment views icon

Найскладніша гра в моєму житті

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/vova12zx_avatar2-150x150.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/vova12zx_avatar2-150x150.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/vova12zx_avatar2-150x150.png

vova12zx

автор

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.

Візьми участь у конкурсі та виграй ігрове кермо G923 від?

Найскладніша гра в моєму житті

На мій погляд, найскладніша гра в моєму житті була й залишається Tomb Raider I-II-III-IV або Broken Sword I-II-III-IV-V. Мова буде йти про Tomb Raider, але частина розповіді буде стосуватися і Broken Sword, який теж супер, хоча належить до іншого жанру, тільки в частинах III-IV він схожий!

Найскладніша гра в моєму житті

Напевно, я так вирішив через квести, лабіринти, загадки, розрахунок необхідного місця для маневру, обережність, та іноді, обмаль часу та ресурсів, щоб пройти якийсь із моментів – великого заплутаного рівня. Випробування, які зустрічаються упродовж пригоди – супроводжуються якісними звуками та музикою в потрібних моментах, що створює додаткову атмосферу та змінює емоційний стан в незвичайних сценах, а також є можливість керувати камерою погляду персонажу для пошуку можливих шляхів. Крім того, сам персонаж виглядає чудово і цікаво спостерігати за його акробатичними трюками!

Найскладніша гра в моєму житті

Тут, рівні мають не один лінійний шлях, а декілька, які ведуть до різних загадок та артефактів, щоб наприкінці зібрати все необхідне для переходу на новий етап, і якщо чогось не вистачає, то потрібно дослідити всі можливі шляхи та зібрати основні об’єкти, які будуть ключами для подальшого просування, і, все це без карти з навігатором та майже без підказок, і в додаток – з неочікуваним, в деяких місцях, екшеном – нападу різних тварин чи конкурентів за артефактами, що є частиною основного сюжету в Tomb Raider, або поглиблені діалоги з детальною історією для виявлення секретів, як у Broken Sword.

Найскладніша гра в моєму житті

Мені здається, що багато сучасних ігор зроблені так, щоб людина максимально отримала задоволення від процесу гри – щоб не було занадто важко, щоб процес проходимо плавно, гладко та послідовно, слідуючи маячку на карті – згідно зі сценарієм – подібно фільму для відпочинку. Іноді, так теж добре пограти, але цікавіше, щоб сценарій був нелінійним – з багатьма шляхами, які об’єднуються в один, а не тільки один з багатьма підказками – де вибору куди йти і що робити, крім сценарію, нема!

Онлайн-курс "Лідогенерація у B2B" від Laba.
Де шукати нових клієнтів, щоб збільшити дохід компанії та які інструменти лідогенерації застосовувати? Розбираємо покроково та комплексно.
Дізнатись більше про курс

Найскладніша гра в моєму житті

А, в цій грі – все зроблено – те, що треба, тому вона і запам’яталась, а всі інші, як звичайні фільми, забулись. Але, через багато років, розробники вирішили оновити старі ігри – і це фантастично, думаю, людям сподобається, навіть тим, які ніколи в них не грали, бо все пізнається в порівнянні минулого досвіду з новим, і не завжди, максимально реалістична графіка та спецефекти краще, ніж сам цікавий задум гри, який залишається в пам’яті на довго.

Найскладніша гра в моєму житті

Візьми участь у конкурсі та виграй ігрове кермо G923 від?

Logitech G – найкраще ігрове обладнання для вашого ідеального ігрового місця: миші, клавіатури, гарнітури, ігрові керма та контролери, щоб вивести ваші перемоги на новий рівень.

Головний приз в конкурсіІгрове кермо Logitech G923 Racing Wheel and Pedals for PS5 / Playstation / PC, а також 8 додаткових призів у вигляді клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard – GL Linear.

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: