Новини WTF 06.12.2023 о 13:37 comment views icon

Аня Тейлор-Джой «‎провалила» селфі з фанатом, не розібравшись з Android

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Жартують, що фанат наступного дня попрямував в Apple Store.

Відео, яке стало вірусним у мережі, зафіксувало, як зірка «Ферзевого гамбіту‎» пробує зробити селфі на телефон свого фаната під час заходу у Бразилії. Водночас спроба завершилась невдачею, оскільки Тейлор-Джой натискала бічну кнопку — в iPhone така дія спрацьовує як фото, однак на Android зазвичай просто блокує телефон.

Фанат наполегливо передавав акторці телефон, але вона знову припустилася тієї ж помилки.

«Бл***‎», — розчаровано підсумувала Тейлор-Джой, повернувши смартфон шанувальнику.

Відео початково поширив на X користувач @ramon_png, який стверджував, що він і є тим самим нещасним шанувальником.

Курс Python розробки від Mate academy.
Python — найпопулярніша мова 2024 року. Наш курс допоможе вам стати професіоналом, готовим до викликів сучасного IT ринку. Ви навчитеся створювати вебсайти, аналізувати дані, розробляти алгоритми, та навіть створювати штучний інтелект. .
Отримати деталі про курс

«‎Уявіть, вам пощастило, і Аня Тейлор-Джой взяла ваш мобільний телефон, щоб зробити фото. Але двічі сплутала кнопку, просто його вимкнувши. Друзі, це сталося зі мною‎».

Навряд фанату потрібно, аж настільки переживати, оскільки замість селфі, він отримав ціле відео. Згодом ролик поширили на акаунті PopCrave, де він на цей час зібрав майже 26 млн переглядів.

У коментарях хтось пожартував, що наступного дня фанат пішов одразу до Apple Store, аби подібних ситуацій більше не виникало. Інші зазначили, що відео стало ідеальною рекламною кампанією для iPhone.

Це ж не Apple iPhone, а якийсь Android – американське подружжя пограбували, але повернули смартфон, не підійшов


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: