Новини Україна 15.11.2022 о 14:59 comment views icon

Black Box — новий секретний військовий проєкт ГУР МОУ з Фондом «Повернись живим», який робить росії боляче [Оновлено: за добу зібрали понад 62₴ млн

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

Головне управління розвідки Міністерства оборони України та Фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим» реалізували черговий спільний проєкт Black Box — у жовтні благодійники придбали та передали розвідці обладнання на 40 млн грн, яке здатне знизити наступальний потенціал росії. За день до офіційного анонсу цей збір тизерили у соцмережах голова Фонду Тарас Чмут та відомий активіст Ігор Лаченков.

Оновлено [16 листопада 15:52]: За добу на «Black box» зібрали понад 62 мільйони гривень — а саме, 62 494 198 грн. Мета, як і раніше, — 230 мільйонів гривень.

Сьогодні Ігор Лаченков та фонд Повернись Живим анонсували новий великий збір з метою масштабувати проєкт Black Box. Мета — 230 мільйонів гривень. Охочі можуть задонатити копійчину на відповідну банку mono. Збір стартував близько полудня і на момент написання новини зібрали вже 14 143 770,25 ₴. Також можна і потрібно донатити на звичні рахунки «Повернись живим»). Всі гроші, переказані на загальні рахунки «Повернись живим» до 11:30 завтра, 16.11.2022 р., також будуть зараховані до «Black box». Нам обіцяють, що результати роботи цього обладнання точно будуть у новинах.

Black box» — не перший і, вочевидь, не останній спільний проєкт Головного управління розвідки та Фонду «Повернись живим». Зокрема, наприкінці липня «Повернись живим» в межах угоди на 16,5 млн доларів придбав для ЗСУ одразу три ударні безпілотники «Байрактар», допоміжне обладнання та боєприпаси, а у серпні офіційно підписав у Стамбулі з Baykar меморандум про подальше партнерство. Також можна пригадати таємничий жовтневий анонс «Повернись живим» та ГУР — спільний проєкт зброї дальнього ураження «Бавовна у москві».

«Укроборонпром» тизерить дрон-камікадзе, який має дальність 1000 км та бойову частину 75 кг, а «Повернись живим» та ГУР — спільний проєкт зброї дальнього ураження «Бавовна у москві»

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: