Новини Україна 31.10.2022 о 09:03 comment views icon

Частина Києва та інші міста знеструмлені через ракетні удари росіян по об‘єктах критичної інфраструктури. ППО ЗСУ збила 44 із понад 50 ракет

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Вранці 31 жовтня росіяни вчергове масово обстріляли Україну — ворог вкотре атакував енергетичну інфраструктуру України у кількох регіонах, зокрема станом на 9:00 зафіксовано вибухи у Києві та області, на Черкащині, Полтавщині, Миколаївщині, в Харкові та Запоріжжі.

Оновлено [10:13]: Протиповітряна оборона збила 44 із понад 50 ракет, які летіли по Україні, повідомляє Командування Повітряних Сил. О 07.00 31 жовтня російські окупанти здійснили кілька хвиль ракетних атак по об’єктах критичної інфраструктури України.

  • З літаків-ракетоносців стратегічної авіації Ту-95/Ту-160 було випущено понад 50 крилатих ракет Х-101/Х-555 з півночі Каспійського моря та з району Волгодонська (Ростовська область).
  • 44 крилаті ракети було знищено силами та засобами Повітряних Сил у зонах відповідальності повітряного командування «Центр» — 18, повітряного командування «Південь» — 12, повітряне командування «Схід» — 9, повітряного командування «Захід» — 5!

Частина Києва та інші міста знеструмлені через ракетні удари росіян по об‘єктах критичної інфраструктури. ППО ЗСУ збила 44 із понад 50 ракет

=== текст новини до оновлення ===

  • У Києві приблизно о 8 ранку пролунали щонайменше десять вибухів, частину ракет збили сили ППО. За словами Кличка, у результаті ударів по об’єктах критичної інфраструктури, частина столиці знеструмлена, в деяких районах немає водопостачання, а мобільний зв’язок працює нестабільно. Про повторні ракетні атаки попереджає голова ОВА Київської області Олексій Кулеба
  • На Черкащині ворог атакував один з об’єктів критичної інфраструктури. У зв’язку з цим, частину області знеструмлено,  повідомив голова Черкаської ОВА.
  • По Харкову та Чугуївському району ворог завдав ударів ракетами С-300. Пошкоджено об’єкти критичної інфраструктури, тому можливі перебої зі світлом. По Харкові тимчасово не працюють трамваї та тролейбуси, повідомили в міській раді.
  • Внаслідок ударів по Запоріжжю також пошкоджено об’єкти критичної інфраструктури, тому можливі перебої зі світлом.
  • На Вінниччині російську ракету збили сили ППО — вона впала у цивільні об’єкти та завдала руйнування. Загиблих і поранених немає.
  • В районі Світловодська ворожі ракети поцілили в один з енергетичних об’єктів — голова Кіровоградської ОВА.
  • На Львівщині сили ППО збили ракети ворога — повідомив керівник ОВА.
  • На Хмельниччині внаслідок падіння уламків ракет зруйновано цивільний об’єкт. За попередньою інформацією, потерпілих немає, повідомляють в ОВА.
  • Водночас ДСНС сповістила по високу ймовірність ракетних ударів в Рівненській та Тернопільській областях.

Частина Києва та інші міста знеструмлені через ракетні удари росіян по об‘єктах критичної інфраструктури. ППО ЗСУ збила 44 із понад 50 ракет

Всюди на місцях працюють спецслужби та ДСНС. У більшості регіонів України триває повітряна тривога та є висока ймовірність повторних обстрілів, тож закликаємо не нехтувати та залишатися в укриттях заради власної безпеки.

Онлайн-курс "Android Developer" від robot_dreams.
Курс для всіх, хто хоче навчитися розробляти застосунки для Android з нуля, створити власний пет-проєкт для портфоліо та здобути професію, актуальну наступні 15–20 років.
Програма курсу і реєстрація

Екстрені відключення електроенергії

В Офісі Президента повідомили, що по всій Україні вводяться екстрені відключення електроенергії. Це наслідки сьогоднішніх ударів по енергетичній інфраструктурі.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: