Новини Україна 31.10.2022 о 09:03 comment views icon

Частина Києва та інші міста знеструмлені через ракетні удари росіян по об‘єктах критичної інфраструктури. ППО ЗСУ збила 44 із понад 50 ракет

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/7e8fea7f1b4653ed9e1cb2c65e965ae6?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/7e8fea7f1b4653ed9e1cb2c65e965ae6?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Вранці 31 жовтня росіяни вчергове масово обстріляли Україну — ворог вкотре атакував енергетичну інфраструктуру України у кількох регіонах, зокрема станом на 9:00 зафіксовано вибухи у Києві та області, на Черкащині, Полтавщині, Миколаївщині, в Харкові та Запоріжжі.

Оновлено [10:13]: Протиповітряна оборона збила 44 із понад 50 ракет, які летіли по Україні, повідомляє Командування Повітряних Сил. О 07.00 31 жовтня російські окупанти здійснили кілька хвиль ракетних атак по об’єктах критичної інфраструктури України.

  • З літаків-ракетоносців стратегічної авіації Ту-95/Ту-160 було випущено понад 50 крилатих ракет Х-101/Х-555 з півночі Каспійського моря та з району Волгодонська (Ростовська область).
  • 44 крилаті ракети було знищено силами та засобами Повітряних Сил у зонах відповідальності повітряного командування «Центр» — 18, повітряного командування «Південь» — 12, повітряне командування «Схід» — 9, повітряного командування «Захід» — 5!

=== текст новини до оновлення ===

  • У Києві приблизно о 8 ранку пролунали щонайменше десять вибухів, частину ракет збили сили ППО. За словами Кличка, у результаті ударів по об’єктах критичної інфраструктури, частина столиці знеструмлена, в деяких районах немає водопостачання, а мобільний зв’язок працює нестабільно. Про повторні ракетні атаки попереджає голова ОВА Київської області Олексій Кулеба
  • На Черкащині ворог атакував один з об’єктів критичної інфраструктури. У зв’язку з цим, частину області знеструмлено,  повідомив голова Черкаської ОВА.
  • По Харкову та Чугуївському району ворог завдав ударів ракетами С-300. Пошкоджено об’єкти критичної інфраструктури, тому можливі перебої зі світлом. По Харкові тимчасово не працюють трамваї та тролейбуси, повідомили в міській раді.
  • Внаслідок ударів по Запоріжжю також пошкоджено об’єкти критичної інфраструктури, тому можливі перебої зі світлом.
  • На Вінниччині російську ракету збили сили ППО — вона впала у цивільні об’єкти та завдала руйнування. Загиблих і поранених немає.
  • В районі Світловодська ворожі ракети поцілили в один з енергетичних об’єктів — голова Кіровоградської ОВА.
  • На Львівщині сили ППО збили ракети ворога — повідомив керівник ОВА.
  • На Хмельниччині внаслідок падіння уламків ракет зруйновано цивільний об’єкт. За попередньою інформацією, потерпілих немає, повідомляють в ОВА.
  • Водночас ДСНС сповістила по високу ймовірність ракетних ударів в Рівненській та Тернопільській областях.

Всюди на місцях працюють спецслужби та ДСНС. У більшості регіонів України триває повітряна тривога та є висока ймовірність повторних обстрілів, тож закликаємо не нехтувати та залишатися в укриттях заради власної безпеки.

Онлайн курс UI/UX Design Pro від Hillel IT School.
Навчіться проєктувати інтерфейси з урахуванням поведінки користувачів, розв'язувати їх проблеми через Customer Journey Mapping, створювати дизайн-системи і проводити дослідження юзабіліті, включаючи проєктування мобільних додатків для Android та iOS і розробку UX/UI на основі даних!
Дізнатися більше

Екстрені відключення електроенергії

В Офісі Президента повідомили, що по всій Україні вводяться екстрені відключення електроенергії. Це наслідки сьогоднішніх ударів по енергетичній інфраструктурі.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: