Новини Софт 01.09.2022 о 16:41 comment views icon

Дубілет запускає Navkolo — альтернативу 1С та іншому російському ПЗ з автоматизації для малого та середнього бізнесу

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Відомий український IT-підприємець та співзасновник monobank Дмитро Дубілет анонсував свій новий бізнес-проєкт в Україні — Navkolo. Наразі стартує бета-тест перших модулів майбутнього сімейства ІТ-сервісів для автоматизації бізнесу, яке врешті-решт має витіснити 1С та інше російське ПЗ з ринку України. Перші деталі про нові продукти він розповів у своєму Telegram-каналі.

Можна пригадати, як наприкінці квітня Дмитро Дубілет закликав українські продуктові компанії до партнерства з метою створення альтернатив російському програмному забезпеченню. Схоже, підприємець вирішив особисто інвестувати у цей доволі перспективний напрямок. За словами Дубілета, місія Navkolo — “надання крутих ІТ-сервісів для малого та середнього бізнесу”.

“Навіть якщо не брати до уваги, що 1С — російське створіння, український бізнес вже давно мав би відмовитись від цих жахливих програм 90-х років. 1С — це довго, дорого, незручно. Будь-який крок потребує залучення програмістів. Вирви-око інтерфейси. Нема доступу зі смартфону…

Але звісно, ця історія — не тільки про заміну 1С чи інших російських продуктів. Ми хочемо надавати українському МСБ дійсно круті сервіси з автоматизації”

Дмитро Дубілет,

український IT-підприємець, співзасновник Fintech Band (monobank) та Fintech Farm (Leobank)

Як наголошує Дубілет, Navkolo — це екосистема. Команда не створюватиме сервіси самостійно з нуля, а натомість відбиратиме продукти інших українських компаній та інтегруватиме їх та допомагатиме з подальшим розвитком. Щоб потрапити в акселераційну програму Navkolo, сервіс повинен пройти перевірку на “юзабіліті, функціональність, перспективи розвитку тощо”. Конкретні вимоги програми не зазначаються.  Повідомляється лише, що всі сервіси Navkolo мають єдину просту реєстрацію, якісну та привітну службу підтримки (телефон та чат), зручну взаємодію з державними органами та між собою, а також спільний білінг.

Наразі у Navkolo вже готові два перші модулі — бухгалтерія та автоматизація торгівлі. Далі поступово з’являтимуться інші сервіси для різних функцій та сегментів.

У складі Navkolo два модулі:

  • Navkolo.Бухгалтерія. Реалізація, придбання, необоротні активи. Зарплата і персонал. Податки, звітність. Запаси і виробництво. Каса і банк. Інтеграція з клієнт-банком. ЗЕД, імпорт-експорт. Партнер — Bookkeeper.
  • Navkolo.Торгівля. Складський облік. Робота з цінами. Розрахунки з клієнтами та постачальниками. Підключення обладнання. Кадровий облік. CRM. Ведення витрат. Детальна аналітика. Партнер — DNTrade.

Порівняння українського Navkolo та російського 1C

Дубілет запускає Navkolo — альтернативу 1С та іншому російському ПЗ з автоматизації для малого та середнього бізнесу

Бета-тест та тарифи

Дмитро Дубілет закликає всіх зацікавлених бізнесменів спробувати Navkolo — їм потрібно лишити свої контакти на сайті проєкту та дочекатися запрошення.

Онлайн-курс "Продуктова аналітика" від Laba.
Станьте універсальним аналітиком, опанувавши 20+ інструментів для роботи з будь-яким продуктом.
Дізнатись більше про курс
Дубілет запускає Navkolo — альтернативу 1С та іншому російському ПЗ з автоматизації для малого та середнього бізнесу
Тарифи Navkolo

Для бета-тестувальників перший місяць безплатний, а наступний рік — знижка 50% від тарифу.

Наостанок лишається згадати про ініціативу ReplaceRUwithUA — сайт, де зібрані всі українські альтернативи російському програмному забезпеченню.

#ReplaceRUwithUA — сайт, де зібрані всі українські альтернативи російському програмному забезпеченню


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: