Новини Пристрої 07.10.2022 о 10:59 comment views icon

HTC тизерить нову гарнітуру VR — ймовірно, це друге покоління Vive Flow у компактнішому корпусі

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

У той час, як Meta і ByteDance (власник TikTok) продовжують боротися за звання преміальної компанії в галузі соціальних мереж/метасвіту, що виробляє обладнання для віртуальної або доповненої реальності, HTC нагадує всім, що вона теж «у грі».

Не вказуючи подробиць, 6 жовтня, компанія розмістила твіт із зображенням своєї майбутньої гарнітури VR з коротким підписом: “Go small or go home”.

Дивлячись на зображення, яким поділилася HTC, можна впізнати гарнітуру, про яку йде мова. Зверніть увагу, що продукт, представлений у тизері, виконаний у стилі протисонцевих окулярів, і тим самим схожий на торішню гарнітуру компанії Vive Flow. З огляду на подібність дизайну, можна припустити, що це буде оновлення другого покоління для Vive Flow.

Мабуть, одні з найчастіших претензій до гарнітур віртуальної реальності стосувалися їх розміру та ваги. Враховуючи, що окуляри годинами знаходяться у користувачів на носі – комфорт дуже важливий. І HTC також подумала про це.

Основи Python для школярів від Ithillel.
Відкрийте для вашої дитини захопливий світ програмування з нашим онлайн-курсом "Програмування Python для школярів". Ми вивчимо основи програмування на прикладі мови Python, надаючи зрозумілі пояснення та цікаві практичні завдання.
Зареєструватися

“Ми працюємо над чимось великим… ми маємо на увазі маленьким. Це нова гарнітура!”, – написала HTC у коментарі до свого твіта-тизера.

З моменту виходу Vive Flow – ранньої версії HTC у споживчих гарнітурах віртуальної реальності, яка виглядає (частково) як протисонцеві окуляри, минув рік. Flow – стала першою гарнітурою, створеною в рамках Project Proton – ініціативи надмалих гарнітур, про яку HTC говорила у 2020 році.

Нова версія HTC контрастуватиме з недавніми пропозиціями гарнітур Meta та ByteDance. Остання щойно представила гарнітуру Pico 4 VR, характеристики якої аналогічні споживчому Meta Quest 2 і зосереджені на таких заняттях, як фітнес та ігри. Meta, своєю чергою, готується оголосити про нову гарнітуру вищого класу, яка, імовірно, отримала назву Meta Quest Pro (вона ж Project Cambria), 11 жовтня.

HTC більш ніж здатна на створення високоякісних VR-продуктів – вона продає досить потужний Vive Focus 3 для використання у бізнесі та розвагах. Але початкова версія Flow була орієнтована безпосередньо на людей, яким не потрібна традиційна гарнітура віртуальної реальності, і нова Vive ще меншого розміру могла б добре впоратися із цим завданням.

Джерело: The Verge


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: