Новини WTF 18.03.2024 о 17:52 comment views icon

Ілон Маск каже, що прийом кетаміну у періоди зниженого настрою — в інтересах інвесторів

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Маск торік визнав, що йому призначили кетамін для лікування і заявив, що приймає препарат «періодами» — в моменти, коли стикається з «хімічними припливами», які можуть викликати депресію.

В новому інтерв’ю мільярдер додав, що прийом кетаміну полегшує для нього періоди поганого настрою, і це відповідає інтересам інвесторів Tesla та інших компаній, якими він керує.

«Для Волл-стріт головне — виконання обов’язків», — сказав Ілон в інтерв’ю з ексведучим CNN Доном Лемоном (через Bloomberg). «З погляду інвесторів, якщо я щось починаю, я маю це продовжувати».

Кетамін дійсно можуть виписувати пацієнтам для лікування болю та депресії, а у високих дозах препарат діє як седативний засіб. Хоча він також може викликати галюцинації, а передозування найчастіше призведе до втрати свідомості та уповільнення дихання, згідно з даними Управління з контролю за наркотиками США.

У січні The Wall Street Journal писав, що правління Tesla та SpaceX стурбоване тим, що Маск вживає рекреаційні наркотики.

«Після тієї однієї затяжки з Роганом я погодився, на прохання NASA, провести 3 роки випадкового тестування на наркотики. Не було знайдено навіть слідів будь-яких наркотиків чи алкоголю», — написав тоді Маск на X.

Тим часом інтерв’ю Лемона з Маском так і не вийшло на X (і нині доступно на YouTube). Журналіст сказав, що Ілону нібито не сподобались його запитання (включно з тими, що стосувалися вживання кетаміну), а сам мільярдер написав, що був не задоволений підходом Лемона.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: