Новини Наука та космос 14.11.2022 о 17:53 comment views icon

«Інопланетяни, глибокі тунелі та ракетний туризм»: Ілон Маск розповів про своє бачення майбутнього на саміті G20

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

На саміті G20, крім лідерів країн, також взяв участь і мільярдер Ілон Маск. Він звернувся до учасників через відеозв’язок. При цьому на чорному екрані можна було бачити лише його обличчя та руки.

«У нас відключили електрику за три хвилини до цього дзвінка. Ось чому я у темряві», — сказав він модератору Аніндії Бакрі.

Маска запитали, чому він не поїхав на Балі для особистої участі у саміті. На це Маск відповів, що «його робоче навантаження останнім часом значно збільшилося» після того, як він очолив Twitter.

Крім соцмережі, розмова стосувалася бачення майбутнього Ілоном Маском. Він розповів, що у майбутньому для боротьби із заторами активно використовуватимуться підземні тунелі. На його думку, це кращий спосіб розв’язання проблеми автомобільних заторів, ніж літаючі транспортні засоби. За словами Маска, автомобілі «впадуть вам на голову» і погано впливатимуть на конфіденційність.

«Електромобілі та тунелі – це абсолютна відповідь на найгірші можливі затори в будь-якому місті, тому що ви можете пройти стільки шарів вглиб, скільки захочете, поки проблема не буде усунута», – сказав він.

Також Маск торкнувся теми ракетних подорожей. Джакарта запропонувала йому використовувати Індонезію як стартовий майданчик для його ракетного бізнесу SpaceX, вказавши на переваги розташування поряд з екватором. Але Маск сказав, що хоче бачити ракетні платформи по всьому світу, які дозволять людям подорожувати «на інший бік світу» зі швидкістю, яка у 20 разів перевищує швидкість звуку.

Курс Job Interview Crash Course від Enlgish4IT.
Отримайте 6 шаблонів відповідей на співбесіді, які ви зможете використовувати для структурування своїх відповідей. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Приєднатися

«Я думаю, що це дійсно відкрило б світ, якби ви могли подорожувати в будь-яку точку світу менш ніж за годину», – сказав він.

Крім того, Ілон Маск висловився про можливість виявлення позаземного життя у космосі.

«Можливо, ми знайдемо інопланетні цивілізації або відкриємо цивілізації, що існували мільйони років тому», – сказав він.

Маск вважає космічні подорожі перспективними.

«Я думаю, що було б неймовірно цікаво відправитися туди і дослідити галактику», – додав він.

Курс Job Interview Crash Course від Enlgish4IT.
Отримайте 6 шаблонів відповідей на співбесіді, які ви зможете використовувати для структурування своїх відповідей. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Приєднатися

Джерело: ndtv, reuters

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: